Objednavanie cez Ebay
Re: Objednavanie cez Ebay
Jaaaaj tak
A objednal by aj mne nieco lezgy ??
A objednal by aj mne nieco lezgy ??
nakoľko ja bývam pri ňom blízko a vyzdvihnem si to osobne, a ty kusa dalej, tak neviem neviem
skôr si naštuduj ebay a všetko okolo toho..
skôr si naštuduj ebay a všetko okolo toho..
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
psisko jedno
nedudral si minule ze kde v r...i byvam ?
kupit by som aj mohol ale pripadne reklamacie by si riesil sam takisto rpachy vopred na ucet...ak chces
nedudral si minule ze kde v r...i byvam ?
kupit by som aj mohol ale pripadne reklamacie by si riesil sam takisto rpachy vopred na ucet...ak chces
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Sorry, ale nemozem si to odpustit. Dalsi idiot, co by chcel zbohatnut a osklbat druhych necestnym sposobom, ze ?zwARO napísal:a co ak mi to pride,prevezmem to,nic na poste nepodpisem. A dam reklamaciu,tak mi vratia peniaze aj ked mam tovar?
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
mna by skor zaujimalo preco nejako nieje osetrena situacia
user s nazvom S***G
G***R
atd ...je ich kopa, sustreduju sa vecsinou na umele dvihanie cien aukcii
zalozenie takmer v ten isty den ako aukcia, prebija tri dni sam seba a potom sa zlahne zem
vie niekto co su zac?
ci to nahodou niesu nejake tie generaty?
normalne problem nemam ale teraz frajerka rozbija kasu a na mejkapoch a satach ich je jak hadov....tych vselijakych klonov
user s nazvom S***G
G***R
atd ...je ich kopa, sustreduju sa vecsinou na umele dvihanie cien aukcii
zalozenie takmer v ten isty den ako aukcia, prebija tri dni sam seba a potom sa zlahne zem
vie niekto co su zac?
ci to nahodou niesu nejake tie generaty?
normalne problem nemam ale teraz frajerka rozbija kasu a na mejkapoch a satach ich je jak hadov....tych vselijakych klonov
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A poznate zakladne pravidla nakupovania na eBay ?
1) zadefinovat si maximum, ktore si za dany produkt ochotny ponuknut. Vyssie nejdes ani o cent !
2) nedavat postupne ponuky, ale riesit vsetko az v poslednej minute/sekunde.
1) zadefinovat si maximum, ktore si za dany produkt ochotny ponuknut. Vyssie nejdes ani o cent !
2) nedavat postupne ponuky, ale riesit vsetko az v poslednej minute/sekunde.
Ludia a co ted ? Na ebay mi pise nad tym produktom Congrats .....! You bought this item.
Aj tomu predajcovi to pise v profile ze uz ma 5 predanych kusov a medzi nimi som aj ja.
A pod tym pise Pay now ..... znamena to ze uz je to poslane a zaplatim to ked preberem balik, alebo to pise len tak ze uz som to objednal a nezaplatil a posle to ked to zaplatim ?
Aj tomu predajcovi to pise v profile ze uz ma 5 predanych kusov a medzi nimi som aj ja.
A pod tym pise Pay now ..... znamena to ze uz je to poslane a zaplatim to ked preberem balik, alebo to pise len tak ze uz som to objednal a nezaplatil a posle to ked to zaplatim ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ano, na eBay sa v drvivej vacsine pripadov plati vopred.
Aj ked mi uz na email prisla faktura ? A chceli moje telefonne cislo pre FeDex ??
Inak da sa niekde sledovat kde sa balik akurat nachadza ?
Inak da sa niekde sledovat kde sa balik akurat nachadza ?
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Lutujem toho predajcu, od ktoreho si kupil tovar. Ten bude mat radost.
Radsej sem daj priamo link na tu aukciu, ktoru si kupil a podla nej hned uvidime, co a kedy sa plati, nez ked tu takto prekladas tvoje nazory a maily po jedenj vete a pritom ani nevies, ako funguje eBay.
Radsej sem daj priamo link na tu aukciu, ktoru si kupil a podla nej hned uvidime, co a kedy sa plati, nez ked tu takto prekladas tvoje nazory a maily po jedenj vete a pritom ani nevies, ako funguje eBay.
Tak tu to mas http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-OMNIA-II-I8 ... %26ps%3D54" onclick="window.open(this.href);return false;
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Klasika, platba cez PayPal (= musis mat kreditnu/debetnu kartu, najlepsie embosovanu), tovar sa odosiela po prijati platby. Do poznamok mas napisat svoje tel. cislo (to uz si teda vypytali) a nie su zodpovedni za pripadne preclenie zasielky, ale oznacia tovar ako dar (stary oblubeny trik). Ako som pisal, s kurierom je dost velka sanca, ze ti to preclia, ale nie je to 100% istota. Takze si urob PayPal konto, autorizuj platobnu kartu (trva to tusim 2-3 dni) a zaplat... lenze zvycajne sa plati do nejakeho casu od kupy.
Inak nakup podla mna o hovne. Aj v nasom Ciganove kupis ten telefon za 490,- €. Hentam z eBay, ked uvazime postovne zdarma a to, ze ti nedaju clo + DPH to mas za ~434,- €, cize rozdiel asi 50,- € (1500,- Sk). A kvoli 1500 korunam dostanes na papieri polovicnu zaruku - 1 rok oproti nasim dvom - v skutocnosti vsak viacmenej bez zaruky. Ked sa ti telefon pokazi a lokalne zastupenie Samsungu takyto nakup neuzna, tak ako co? Budes to posielat nazad do Singapuru (postovne 20,- €) a cakat mesiac, kym sa ti to vrati a pocas tej doby budes bez telefonu? Navyse, ak ti daju na balik 0% clo a 19% DPH (najnizsia mozna varianta pri uvaleni colneho dlhu pri importe do EU), tak z ~434,- € sa razom stane ~516,- € ... no to si spravil supervyhodny obchod ako svina. Fakt kvoli par chechtakom podstupovat takuto proceduru.
Inak nakup podla mna o hovne. Aj v nasom Ciganove kupis ten telefon za 490,- €. Hentam z eBay, ked uvazime postovne zdarma a to, ze ti nedaju clo + DPH to mas za ~434,- €, cize rozdiel asi 50,- € (1500,- Sk). A kvoli 1500 korunam dostanes na papieri polovicnu zaruku - 1 rok oproti nasim dvom - v skutocnosti vsak viacmenej bez zaruky. Ked sa ti telefon pokazi a lokalne zastupenie Samsungu takyto nakup neuzna, tak ako co? Budes to posielat nazad do Singapuru (postovne 20,- €) a cakat mesiac, kym sa ti to vrati a pocas tej doby budes bez telefonu? Navyse, ak ti daju na balik 0% clo a 19% DPH (najnizsia mozna varianta pri uvaleni colneho dlhu pri importe do EU), tak z ~434,- € sa razom stane ~516,- € ... no to si spravil supervyhodny obchod ako svina. Fakt kvoli par chechtakom podstupovat takuto proceduru.
Heh ok diqi teda za vycerpavajuce vysvetlenie.
Ale na oblecko sa nedava clo ked sa kupuje cez Ebay ci ?
Ale na oblecko sa nedava clo ked sa kupuje cez Ebay ci ?
Dakujem za ocastovanie slovom IDIOT,dufam, ze sa dokazes aj ospravedlnit za toto pocastovanie vzhladom na to, ze na fore sme nejaky ten piatok... vsimol si si na konci toho smajlika ? vies tomu sa hovori SRANDA.icefire napísal:Sorry, ale nemozem si to odpustit. Dalsi idiot, co by chcel zbohatnut a osklbat druhych necestnym sposobom, ze ?zwARO napísal:a co ak mi to pride,prevezmem to,nic na poste nepodpisem. A dam reklamaciu,tak mi vratia peniaze aj ked mam tovar?
BaRt : kolko mas rokov prosim ta? strasne zmatkujes a pytas sa 3 krat na to iste kolko si uz nakupil tych veci?
Sry ja za to nemozem na ebay som nekupil este nic len tak zistujem