Stale sa mi restartuje PC
Stale sa mi restartuje PC
prosim vas mma taky problem ze kazdu chvilu sa mi restartuje PC a ked sa uz zapina po restarte tak sa aj vtedy restaruje aj 2 krat hned po sebe az potom sa spusti. neviete mi pomoct nejako?
Re: Stale sa mi restartuje PC
Skus jedine CLRMOS,vyber baterku,odpoj zo siete na noc,inak neviem,potom sa uvidi
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
uz som to odniesol jednemu znamemu do servisu a hovoril ze na 99% to bude tym ze graficka a procesor su zanesene prachom a nestiha sa to chladit
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
preto treba pc pravidelne čistiť
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
a čo keby si najprv uviedol aku maš zostavu ? možno by sme ti vedeli skor poradit//teplotou to asi nebude to by sa skor vypinal ako restartoval podla mna bude už fuč zdroj alebo doska no bez popisu sa toho viac nedaa povedať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
ah ,,, kludne to moze byt aj tym ako uz hore pisal ze ma upchate chladice aj mne sa upchal chladic na NB a nešiel mi zapat hned po zapnuti sa mi vypol...
uvidim uz je v servise...takze dakujem za rady ale tam si s tim snad poradia...ked ho budem mat tak vam dam vediet co s tim bolo. lebo ako som tam prisiel tak hento hned prve pozeral ci su neni upchate chladice na grafickej karte a na procesore a boli dost zanesene
- diZZy
- Čierna listina bazáru
tak ale nemylsim ze boly az take zanesene ze sa neroztocili fany.... to sa snáď ani nedá
možno bude chyba niekde inde
možno bude chyba niekde inde
jeeeej sak ja nehovorim ze boli az tak zanesene .....ale boli dost zanesene a ked som robil dlhsie na PC tak potom sa mi to zacalo restartovat......ked som ho vypal a pustil ale za hodinu tak to nerobilo az ked sa to zase zohrialo
zajtra to budem vediet co s tim bolo
zajtra to budem vediet co s tim bolo
- diZZy
- Čierna listina bazáru
tak z prveho tvojeho postu to tak vyznelo a tak mne sa nobebook restartoval kazdu pol minutu ... a bol zaneseny chladič ale to je uz mimo temy .... bey