Prosim vas mam taky cudny problem , PC v podpise (ten lepsi ma par tyzdnov ) ,ohladom GK , ona vlastne v pohode isla ,tak som ju pretaktoval ,
CPU pri hrani nejde na 100 nikdy , teda ok , a ide totalne bezproblemov aj teploty 2.2@2.8mhz
GK , nemala nikdy vecsiu teplotu ako 80C = GPU , ine neviem
RAM by mala byt ok oc okolo 850mhz , zdroj 350W fortron ,
ohladom GK : neviem presne cisla , asi 700@770 ,2000@2100, 1725@2100 , to bolo asi maximum co som na tej GK dal ale potom som to trochu znizil kvoli nestabilite ,oc bez zvysenia napetia,hry ktore som hral (Far Cry ,Age of Empires III,counter strike source) /vzdy si radsej zahram nejaku starsiu hru na uplne najvecsich detaloch aj vsetko co sa da = teda aj na takych som to mal , ako novu na strednych alebo malych , isli bez problemov ( teda ziedne take som si nevsimol , tusim iba vo farcry v dialke v 1. misii take 2 male kusky orezanej textury ) ,potom som hral hellgate london asi 1-2 dni uplne vsetko co sa da na najvecsich@directx10 aj ked FPS bolo v niektorych misiach dost blbe , ale inac sa to dalo celkom hrat , potom som si vsimol artefakty v tych misiach ktore mi ,,sekali´´ , tak som dal GK na standardne hodnoty , a zapol som hellgate london ( v ten isty den ) , a zmensil som si trosicku detaily (iba shader quality z extreme na velmy vysoky , a bolo to omnoho lepsie , tak som drtil ale 5 hodin , ale neskor som si vsimol ako keby sa mi FPS zmensovalo a hra mi zacinala obcas sekat , cim dlhsie som hral tym viac , aj mensie artefakty som si vsimol ale iba z 1 typu pohladu na danu vec , potom ma to uz nasralo ze pozrem teplotu GPU , hodil som sa do winu , teplota 57C , spet do hry , ale tak hra vyzerala uz uplne inac , asi viem priblizne ako vyzeraju artefakty a bolo ich tam strasne vela , aj textury presvitali i ine hovadiny ...
1.-Potreboval by som zistit preco sa mi to FPS zmensuje (alebo ani nie tak zmensuje ale niekedy mi sekne hra ) ked dlho hram ,a zaroven cim dlhsie tym viac
2.-Preco mam v hre artefakty
Dakujem