ahoj, rád by som počul nejaké rady ohľadom výberu vysokej školy, toto fórum je predsa plné mladých ľudí , ktorí riešili podobné problémy... tak hádam niekto niečo užitočné napíše, fakt by mi to pomohlo
čo ma baví:
počítače a iné el. zariadenia
vymýšľať nové veci/vylepšovať staré
praktické poznatky
čo ma nebaví:
matematika, fyzika a podobné
programovanie
- to bude ťažké rozhodovanie, že?
a ešte niečo - nerád by som sa ťahal na východ, čiže Košice a pod. asi nie
Akú vysokú školu...
Re: Akú vysokú školu...
Tomu sa nevyhneš, aspoň nie na technickej škole. Programovaniu tiež nie, minimálne na základnej úrovni. Baviť ťa to nemusí, ty potrebuješ prejsťPatrikL napísal: matematika, fyzika a podobné
programovanie
To môžeš byt vynálezca keď ťa bavia samé také mega veci, alebo freelancer - elektrikár... Mňa strašne baví škrábať sa na zadku a rozmýšľať, keby ma za to platili, škrábal by som sa ešte viac
Keď ti medzi ušami narástol mozog a nemáš rád ženy, skús FI MU, keď mozog nemáš, lebo sa utopil v liehu, ale chceš akože rozmýšľať, lebo si ekonóm a škrábať si prdel, hybaj na podnikateľku, alebo ekonómku, na druhej sú dokonca aj slečny a ľudí z Prievidze je tam jak vietnamcov
Alebo si pozri, čo je v Prahe, vo Viedni...
Alebo sa prihlás na nejakú filozofiu v BA a rob im testera ich nového mega info systému, čo skoro aj funguje...
Keď ti medzi ušami narástol mozog a nemáš rád ženy, skús FI MU, keď mozog nemáš, lebo sa utopil v liehu, ale chceš akože rozmýšľať, lebo si ekonóm a škrábať si prdel, hybaj na podnikateľku, alebo ekonómku, na druhej sú dokonca aj slečny a ľudí z Prievidze je tam jak vietnamcov
Alebo si pozri, čo je v Prahe, vo Viedni...
Alebo sa prihlás na nejakú filozofiu v BA a rob im testera ich nového mega info systému, čo skoro aj funguje...
Me like Pentium
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Praha to je ďaleko, Viedeň to určite nie Max. čo by som bol ochotný akceptovať by bolo Brno...Scorp napísal:Alebo si pozri, čo je v Prahe, vo Viedni...
Ozaj, nepijem alkohol
pomaly si uvedomujem že asi fakt máš pravdu, ale určite teda potom niečo s ľahšou matikou, lebo čo počujem občas tak napr. na FIIT na STU to by bolo peklo pre mňa ohľadom matikyGudas napísal:Tomu sa nevyhneš, aspoň nie na technickej škole. Programovaniu tiež nie, minimálne na základnej úrovni. Baviť ťa to nemusí, ty potrebuješ prejsťPatrikL napísal: matematika, fyzika a podobné
programovanie
Elektrika bez matiky a fyziky...
U teba by som to videl na manazersku informatiku na Fakulte podnikatelskej na VUT Brno... a ver ze sa tam moc nenarobis
U teba by som to videl na manazersku informatiku na Fakulte podnikatelskej na VUT Brno... a ver ze sa tam moc nenarobis
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
skôr si myslím že chalan tie skúšky nejako porobí, iba nemá predstavu, čo sa bude kde učiť.
matematika a fyzika je základ...to je proste niečo čo musí byť a bude...
matematika a fyzika je základ...to je proste niečo čo musí byť a bude...