no dovolMartan napísal:- Drift tu nema podla mna co robit (tak ako nemal co robit v GRiD)
NFS Shift - návrat ku koreňom
Re: NFS Shift - návrat ku koreňom
.
NFS Shift je skratka dalsi, uz asi stvrty nepodareny diel EA Games serie NFS.
Tymto som skoncil s hranim tohto zanru a akykolvek novy druh NFS mi nebude stat za to.
Aby bolo ovladanie na takej hroznej urovni pre klavesnicu?
Mi povedzte ze kde sa toto priblizuje realu?
Je mi z tej hry na
Tymto som skoncil s hranim tohto zanru a akykolvek novy druh NFS mi nebude stat za to.
Je mi z tej hry na
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
zrus, skoda penazi, skus demo a zbadas co je to za odpad
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
skus ovládať v reále auto klávesnicou každá (polo)/simulácia je nehrateľná na klávesnici. to ako keby si si chcel natrieť chleba maslom hrablami.NETcafeLV napísal:NFS Shift je skratka dalsi, uz asi stvrty nepodareny diel EA Games serie NFS.
Je mi z tej hry na
demo este nevyslo.. ci ano?
Snake napísal:ok zrušené, idem skúsiť to demo
EDIT: ehm, a kde je demo?
demo vyjde az na prelome septembra/oktobra ... a to je aj vlastne dovod, preco som siahol po crack verzii, aby som nevysolil 41,99 eur za somarinu
i5 4690K | EVGA GTX 750 Ti FTW | 16GB Crucial Ballistix | MSI Gaming 5 | Samsung 850 250GB | WD 1TB Blue | Corsair CS450M | Fractal Define R4 White | G502 Proteus Spectrum | Audio-Technica ATH-M40x | SoundMAGIC ES18S
Jazdim, jazdis, jazdime.. len chalani asi v zivote nesedeli za normalnym autom.. V tomto NFS treba aj brzdit, uz to nie je to co doteraz, mozno preto ten pocit ze to auto lieta
Trosku si uz zvykam a celkom to ujde, vyzera to tak ze tato hra bude vazne vyzadovat slusny skill, preto tie prvotne obavy z hry, ale netreba sa zlaknut, je to len preto, ze moc hravate hry typu SIPKA dopredu a ciel. Vyhrali sa s realnejsim ovladanim a to je fakt.
Trosku si uz zvykam a celkom to ujde, vyzera to tak ze tato hra bude vazne vyzadovat slusny skill, preto tie prvotne obavy z hry, ale netreba sa zlaknut, je to len preto, ze moc hravate hry typu SIPKA dopredu a ciel. Vyhrali sa s realnejsim ovladanim a to je fakt.
sentimentálna spomienka - valid cpu
veru tak.... v Shifte pouzivam aj brzdu
ale priznam sa ze bez tych sipociek co mi ukazuju perfektnu stopu by som asi nevedel hrat (samozrejme myslim tak zeby som bud prebrzdil zakrutu alebo naopak nedobrzdil a preletel
ale priznam sa ze bez tych sipociek co mi ukazuju perfektnu stopu by som asi nevedel hrat (samozrejme myslim tak zeby som bud prebrzdil zakrutu alebo naopak nedobrzdil a preletel
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Odporucam vyskusajte si jeden zavod prejst kompletne z vypnutym HUD-om.
Omylom sa mi totiz vsetko nejako povypinalo a docela brutus, fakt skvely zazitok teda aspon pre mna.
Omylom sa mi totiz vsetko nejako povypinalo a docela brutus, fakt skvely zazitok teda aspon pre mna.
Spoiler: ukázať
HUD to su tie vsetky info? pocet kol, cas, tachac, spatne zkrladlo,mapa okruhu ?? ak je to ono tak je to brutalne hrat bez toho
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Jo jo presne, vsetky tie serepeticky do prec, len auto a trat
Fakt, ze som tak presiel asi 3 preteky a uplne iny zazitok, este lepsi pocit z jazdy.
A samozrejme ultimatne to je z pohladom len z kokpitu
Fakt, ze som tak presiel asi 3 preteky a uplne iny zazitok, este lepsi pocit z jazdy.
A samozrejme ultimatne to je z pohladom len z kokpitu
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mne sa najviac páči grilovanie pri trati
http://leteckaposta.cz/945255609" onclick="window.open(this.href);return false;
moc sa mi nedarilo ale pre ukážku stačí
samozrejme asistenti off
http://leteckaposta.cz/945255609" onclick="window.open(this.href);return false;
moc sa mi nedarilo ale pre ukážku stačí