nepristupny oddiel

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
HDChaosTheory
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 22:32

nepristupny oddiel

Príspevok od používateľa HDChaosTheory »

Zdravim mam taky mensi problem ktory sa mi uz raz stal ale vtedy si to windows vyriesil sam. Preinstaloval som windows z Win Vista na Win XP. Disk mam rozdeleny na dva oddiely C: a D:, normalne som nainstaloval windows po naformatovanie na C:. Oddiel D: som nechal tak so vsetkymi datami ktore na nom mam a po doinstalovani a nabehnuti Xpcka ked idem otvorit D: vypise ze:

D:\ neni pristupny
soubor nebo adresar je porusen a neni citatelny.

Ale ja viem ze tam tie data stale su skontroloval som si to aj cez nejaky recovery program ale nechcel som kopirovat dana na iny disk... Prvy krat ked sa mi to stalo tak som vlastne instaloval len win xp bez SP a neskor som doinstalova SP 2 a SP3 a po doinstalovanie SP sa zacalo CHKDSK kontrola a zacalo aj obnovovat data ale teraz sa stale len spusti kontrola vypise ze vsetko OK a nic viac... pls help nechcem naspat davat VISTU

http://img16.imageshack.us/i/spravapc.png/
Používateľov profilový obrázok
QlimaxXx
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59

Re: nepristupny oddiel

Príspevok od používateľa QlimaxXx »

ako tak pozeram na ten screen mam pocit že si už o svoje data prisiel lebo na decku nemas ziaden system suborov jedina tvoja moznost novy format na system NTFS a už bude decko pristupne ale nenajdes na nom ani jeden subor :D
D3VIANT
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Apr, 2009, 14:36

Re: nepristupny oddiel

Príspevok od používateľa D3VIANT »

Raz som mal aj ja nieco podobne s externym diskom. podarilo sa mi to obnovit s programom Partition Table Doctor. Myslim ze verzia bola 3.5.
Za pokus to stoji...
MB: ASUS MAXIMUS VIII ALPHA HERO
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00