no tak mam hotovo
bola to teda riadna sranda a pri porovnani s RE4 ktore je vlastne len skaredsou a menej dotiahnutou kopiou mi pri RE5 jednoducho lahsi vacsina bossov sa dala zabit nejakym figlom ci prichystanou zbranou ktora na bossa ohromne zabera cize sa setri municia zakladnymaspektom ako zjednodusenie mi prislo mozno kupovat FA sprey za obycajny 1ooo dukatov vdaka scomu som osetreniami nikdy nesetril a shevu plne vybavil ako polneho medika nakolko sheve to moc nepalilo a s radostou strielala do miest kde mali protivnici brnenie ako aj jej plytvanie(na konci 190nabojov do pistole,120+do brokady,70 do pusky,....

a podobne veci
grafika super hlavne efekty s vodou na mna posobili vierohodne , prechod z filmeckov do hry paradny tam neni co vytknut
problem hry by som videl v coop mode ked sa skratka predokladalo ze shevu bude ovladat normalny rozumny clovek a nie ze ona si poskakuje sem a tama nevie ku mne casto ani dobehnut
vrcholom coho boli frustracie pri bojoch s bossmi kde predpripravenu zobrala AI do ruky tak som len ziral co robi zle ju vyuzivala a ked uz ju mala pouzit tak ju zas len tak dropla lebo sa chcela doplnit
pri inom suboji zase municia do pripravenej zbrane bola velmi daleko od bojiska a bez toho aby som tam zasiel a rozbil jej sklo od municie tak ju nenabila....a vela vela dalsieho
sklamany som bol najme s maleho vyuzitia prezentovanych bossov(minibossov) KAT a motorovka uplne ma dorazil nazov hlavnej zbrane Uroboros znie to jak daky sleng z pobrezia slonoviny ale detsky blabol
zato dej a filmecky ma dostali a najma scena v lietadle s fleshbeckmi ma natolko rozdodila ze som zabudol zmacknut kontextove tlacitka+navrat lickera s5 do hry ozivil spomienky aj ked to nebol ten povodny z RE2 ale ako predlohu pouzili tvorcoia toho filmoveho
ako fanusik RE davam 8/10