dobry den. mam problem z ikonou ktoru neviem odstranit ... mozno to je najaka chyba. nejde odstranit ani cez nudzovy rezim
http://img97.imageshack.us/i/dasdas.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
dakujem..
problem z ikonkou
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: problem z ikonkou
Skus si stiahnut Unlocker, niesom si isty ci to pojde, ale mne to pomohlo odstranit jeden subor ktoremu nevedelo najst lokaciu.
//skusil by som skor ten unlocker kedze je free (neni to trial ani nic take) a je to len mala utilita
//skusil by som skor ten unlocker kedze je free (neni to trial ani nic take) a je to len mala utilita
Naposledy upravil/-a k0rben v Ne 20. Sep, 2009, 19:18, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
toto sa stavalo aj mne na viste..ked bol manualne vytvoreny odkaz niecoho co uz neexistovalo..
1.mozno pomoze restart win..neviem
2.co urcite viem,ze ti pomoze tuneup utilities 2009..stiahni si demo a daj "1-click maintance"
1.mozno pomoze restart win..neviem
2.co urcite viem,ze ti pomoze tuneup utilities 2009..stiahni si demo a daj "1-click maintance"
omg, čo stále máte s tým unlockerom? Rebootni, ak nepomôže tak ťa čaká full checkdisk (ten čo trvá najdlhšie)
.
- k0rben
- Používateľ
Co by sme mali s unlockerom? Pomohol mi tak mu vravim nech to skusi...
preco ten ton?
preco ten ton?
pretože má odsraný junction point a možno MFT, jemu nevyhadzuje že danú vec používa aplikácia
.
- k0rben
- Používateľ
Nevyhadzovalo ze danu vec pouziva aplikacia.. ta utilita sa da pouzivat aj na viac veci ako je primarne urcena..
mne vyhadzovalo ze nevie najst cestu k suboru, ze ju mam skontrolovat. ako jemu. na tu moju "ikonku" som pouzil aj tune up 2008 - konkretne tune up "skartovac" - skusal som
gutmannovu metodu, rychle vymazanie a bezpecne vymazanie v sulade s DOD 5220.22 - moznosti tune up-u. Ani jedno z nich nepomohlo ale pomohol unlocker.
Viem ze je to trochu iny problem ale za skusku nic neda.
mne vyhadzovalo ze nevie najst cestu k suboru, ze ju mam skontrolovat. ako jemu. na tu moju "ikonku" som pouzil aj tune up 2008 - konkretne tune up "skartovac" - skusal som
gutmannovu metodu, rychle vymazanie a bezpecne vymazanie v sulade s DOD 5220.22 - moznosti tune up-u. Ani jedno z nich nepomohlo ale pomohol unlocker.
Viem ze je to trochu iny problem ale za skusku nic neda.
Naposledy upravil/-a k0rben v Ne 20. Sep, 2009, 20:33, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
jezisi..stacilo pouzit ten 1click..alebo konkretnejsie shorcut cleaner..nerobte z toho vedu
tuneup utilities 2009 nepomohol este skusim unlocker
este skus klik na ikonku > cut (crl+x) > pravy klik na plochu > refresh (alebo F5)
niekedy pomoze takato jednoducha metoda
niekedy pomoze takato jednoducha metoda