Plagaty na steny
Plagaty na steny
Nazdarte,
mam mensi problem - kedze som si chcel nahodit na byt plagaty na stenu - pekne, velke
problem v tomto prenajatom byte je, ze nemozem do steny zabit klince- cize musim hladat riesenie ine
riesil take nieco niekto z vas?
Jedine co ma napada je pouzit obojstrannu lepiacu pasku - zatial mi nikto v tom nevedel poradit nic ine
.. cital som aj ine extremy na tuto temu - pouzit zubnu pastu
..ale nie, vazne..poradte - thanks za kazdy tip
mam mensi problem - kedze som si chcel nahodit na byt plagaty na stenu - pekne, velke
problem v tomto prenajatom byte je, ze nemozem do steny zabit klince- cize musim hladat riesenie ine
riesil take nieco niekto z vas?
Jedine co ma napada je pouzit obojstrannu lepiacu pasku - zatial mi nikto v tom nevedel poradit nic ine
.. cital som aj ine extremy na tuto temu - pouzit zubnu pastu
..ale nie, vazne..poradte - thanks za kazdy tip
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
Re: Plagaty na steny
obojstrannu lepiacu zlepis aj s farbou potom
na plagaty su take umelohmotne cierne listy, dlzkou ako bocne strany plagatu, tie sa sice vacsinou na stenu pribiju a plagat sa do nich tak 'zasuva' - ale keby si si zohnal tie tak ich pripevnis na stenu jenoducho, napr je taka ta biela zuvackoidna hmota, lepiaca, najdes v papiernictve. vyhoda tych list je ze ti drzia tvar plagatu, teda je napnuty a rovno, u lepiacej pasky musis oblepit plagat po vsetkych stranach.
tie listy dostanes vacinou ked kupujes taky velkorozmerny plagat v obchode, je to nieco taketo http://www.expomarket.cz/plagatove-list ... =sk&view=2" onclick="window.open(this.href);return false;
na plagaty su take umelohmotne cierne listy, dlzkou ako bocne strany plagatu, tie sa sice vacsinou na stenu pribiju a plagat sa do nich tak 'zasuva' - ale keby si si zohnal tie tak ich pripevnis na stenu jenoducho, napr je taka ta biela zuvackoidna hmota, lepiaca, najdes v papiernictve. vyhoda tych list je ze ti drzia tvar plagatu, teda je napnuty a rovno, u lepiacej pasky musis oblepit plagat po vsetkych stranach.
tie listy dostanes vacinou ked kupujes taky velkorozmerny plagat v obchode, je to nieco taketo http://www.expomarket.cz/plagatove-list ... =sk&view=2" onclick="window.open(this.href);return false;
troska si neviem predstavit mat tie plagaty v takychto listach .. prinajmensom by to vyzeralo troska komicky
ale diky za tip
a aku zuvackoidnu hmotu mas na mysli? to by sa nedalo pouzit na ten plagat?
ale diky za tip
a aku zuvackoidnu hmotu mas na mysli? to by sa nedalo pouzit na ten plagat?
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
ja som mal na stene prilepeny plagat normalnou lepiacou paskou a nic sa nezlepilo z farby ked sa to davalo dole... myslim ze zalezi aj na kvalite nateru...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
prve na tomto linku: http://www.papiernet.sk/katalog-24-4-le ... itt-fix-it" onclick="window.open(this.href);return false; = lepiaca guma. dalo by sa pouzit len to... len plagat nebude tak pekne napnuty
jej toto by mohlo byt dobre dik
skusim obzriet nejake to papiernistvo
skusim obzriet nejake to papiernistvo
na tomto mám Laru Croft čo postol valistar, avšak ťažké (rozumej pevné plagáty) a veľké to neudrží, po čase to spadne a svinsky sa to oškrabuje zo steny.
.
skus tie biele kancelarske samolepky, podobne ako lepene cenovky.
Dobre to drzi a da sa to aj lahko dat dole.
Dobre to drzi a da sa to aj lahko dat dole.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
co konkretne myslis tymi kancelarskymi samolepkami? momentalne mi to nic nehovori
No je to nieco ako tie nalepky co ty vytlaci vaha v supermarkete na zelneniu. Papierove, dobre drzia len majuco konkretne myslis tymi kancelarskymi samolepkami? momentalne mi to nic nehovori
mensi format (cca 1,5x3cm). V pohode to kupis v papiernictve.
Ale nic z toho.Sice to dobre drzi aj ide dole, ale omietka spolu s tym.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
nakoniec som kupil nieco take
a vcelku to dobre drzi.. len jed to makacka - priliepat tie plagaty sam
najprv som rozmyslal pouzit aj nejake listy, ale nanestastie nemali cierne - len biele tak som si zohnal prave tu lepiacu gumu
no dufam ze to nespadne skoro a ze sa to nebude svinsky oskrabovat zo steny
a vcelku to dobre drzi.. len jed to makacka - priliepat tie plagaty sam
najprv som rozmyslal pouzit aj nejake listy, ale nanestastie nemali cierne - len biele tak som si zohnal prave tu lepiacu gumu
no dufam ze to nespadne skoro a ze sa to nebude svinsky oskrabovat zo steny
bude, či to nespadne záleží na tom, koľko si tam toho dal, mne to A1 Noctua plagát neudržalo
.