Som vlastníkom Q9400, viď. podpis.
Prevádzkujem ho na def. taktoch. V profile v EPU som nastavil najvyššiu úroveň zníženia voltáže na 0,896V (najšetrnejší profil).
Avšak keď som prišiel k PC asi po 12 min. OCCT burnu, po chvíli porobenia na PC mi hodilo čiernu obrazovku (PC ďalej išiel). Po reštarte všetko funguje OK.
Bolo to v dôsledku veľmi nízkej voltáže?
(na voltáži v podpise idle/burn mám stabilitu otestovanú - takisto OCCT, a no problem)
Q9400 undervolt - black screen počas OCCT
Q9400 undervolt - black screen počas OCCT
Naposledy upravil/-a tommy1104 v Pi 25. Sep, 2009, 19:13, upravené celkom 2 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Q9400 EPU undervolt - OCCT black screen
EPU je problém sám o sebe
odporúčam nepoužívať
odporúčam nepoužívať
Spoiler: ukázať
To by som netvrdil, EPU mi žiadne problémy nerobí a je to podľa môjho názoru užitočný soft.
V tejto téme nejde o používanie EPU, ale o to, čo sa deje, keď dostanem počas OCCT burnu čiernu obrazovku.
edit: otestované v tom istom režime ("EPU človek") na medium core voltage drop = 0,912V (násobič x6, 2GHz) - testoval som viac ako pol hodinu, stabilné. Zaujímavé. Čo malo znamenať to zhasnutie obrazu bez odozvy?
V tejto téme nejde o používanie EPU, ale o to, čo sa deje, keď dostanem počas OCCT burnu čiernu obrazovku.
edit: otestované v tom istom režime ("EPU človek") na medium core voltage drop = 0,912V (násobič x6, 2GHz) - testoval som viac ako pol hodinu, stabilné. Zaujímavé. Čo malo znamenať to zhasnutie obrazu bez odozvy?
+1dexter napísal:EPU je problém sám o sebe
odporúčam nepoužívať
Re: Q9400 undervolt - black screen počas OCCT
No to ste mi pomohli.
To nebolo kvôli EPU. EPU používam dlho a bez problémov.
To nebolo kvôli EPU. EPU používam dlho a bez problémov.