akurat mastim zoldakov a ti su tentokrat ovela zaujimavejsi nez v RE4
mapu treba dohrat na B aby sa otvorila dalsia a na odomknutie dalsej postavy trba A alebo S
v defaulte je len chris a sheva tak jak ich pozname z hry so zbranami vhodnymi akurat tak na klasiku, akonehle pride nieco tuhe(napr. KAT) je to doost velky problem
to samozrejme riesia dalsie odomknute postavy ako safari chris v zaklade vybaveny RPGckom a silnejsimi varianami blokady a pistolky
disko sheva tu som neskusal nakolko sa s nou hra doslova na lavacku

potom tu mame weskera ktory na hufy vie pouzit len minu ale granat obe sebedestrukcne pri zlom pouziti zato boj 1v1 je to macher silna pistolka ktorej sekunduje mocna magnumka a jeho tajna zbren je utok napriamo(po zasahu do hlavy) ktory je vzdy smrtelny a teda +5sec kazdu chvlku
moj cierny kon je Jill ktora ma velku slabinu ze nevlastni ziadnu mocnu zbran na minibossov zato MP5 sriela preliate rychlo , na mutantov ma dostaok flashbangov a jej nasilnejsia stranka je pistolka (kua v hre som ju ani nemal) ktora pri strete v obycajnym zombie funguje sposobom co head shot to smrt s nou sa mi aj podarilo najdlhsie kombo 28v rade...
ostatne postavy este odomykam ale Zoldaci je velmi vdacny pridavok ktory sa da hrat aj v coop ako inak
EDIT: v No Mercy som sa nechytal, stale mam problem s ktorym som bojoval celu hru a to s dynamickym ovladanim, vytiahnut kvetinku ked sa na mna ruti banda mentalov mi robi stale obtiaze