Chcem si spravit ku kompu regulaciu sluchatok cez potenciometer. Problem je v tom ze neviem aku hodnotu pouzit. Pripadne ci sa neznizi nejak kvalita zvuku ked to bude len cez potik. Ak mate s tim ktosi skusenost tak prosim poradte. Rozmyslal som aj nad nejakym jednoduchym zosikom na sluchadla ktory by bol napajany z kompu, tak mozte aj nieco taketo poradit.
tak ten potik normalne zapoj,pouzi dovity a hodnotu najcastejsie sa pouziva 100k
a ku tomu zosiku,to je tazko zalezi co to chces na hry ci na hudbu,teda aku kvalitu zvuku z toho chces,ale najjednoduchsie je TDA2822 ma tusim 2x1W ale kvalita nic moc
nie,daj tam 100k to sa aj bezne pouziva do zosikov....aj ja tak mam v zosiku a f poho,neviem ako by to hralo na 100oh. ale to je malo,podla mna bude dost zatazeny ten vystup a ani z toho nedosiahnes taky silny "vykon" a mozes pouzit aj dva potiky zvlast
No teraz neviem ako myslis ten vykon, a ze to mas v zosiku.
Ved cim mensi odpor tym to silnejsie hra. A ten zosik-ja to chcem z vystupu zvukovky priamo na sluchatka, nic zo zosikom.
No dal som tam ten 100k linearny a je to strasne moc. Ked pridavam tak to zacne hrat cca. od 20k a potom ku koncu to skokom strasne prida.
No keby ten potik nestal 75Sk tak by to nebola az taka tragedia.