Reklamacia GPU
- Jamhal
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
Reklamacia GPU
No dnes ma skoro pri preberaní reklamovanej grafiky ohlo do všetkých svetových strán.Dal som reklamovať Gainward 8800GT (chladič celomedený z Heat Pipe) a dostal som Palit 9800GT Green Editon.Je tam veľký výkonnostný rozdiel? lebo to nemá prídavné napájanie a o dosť sú znížene takty...najviac čo ma dostato keď som tu teraz pripojil do PC ach ten chladič naozaj kus Hliníka a vrtuľka ved sak tak nehrčí ani ventilátor čo mam na stole...ach jaj ..este ze to chcem predat aspon je nova...nie ze by som sa stazoval na obchod ale kdesi sa musim vynervovať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Reklamacia GPU
ja by som radšej žiadal peniaze späť takto to je fakt na nič výmena, nezískal si čo si si zaslúžil (rovnaký kus, vrátenie peňazí, alebo výber novej gk do určitej ceny) - jednoducho ti dali najlacnejšiu 9800GT akú našli vo veľkosklade odkiaľ berú...
- Jamhal
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
ja som 8800GT kupil za 6500SK pochybujem aku cenu by dali teraz...no a vrátenie peňazí môžem požadovať až keď uplynie doba 30 dni mne to reklamovali 22. no tak lepsie ako ta 9500 za ktoru som mal doteraz ale aj ta ma stala 40€ a lezi na stole...no uz sa asi neda nic robit ked uz ju mam v PC
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Máš v tom hokej, keď ti nedajú ADEKVÁTNU náhradu (nedali, argumentuj!), tak samozrejme máš nárok na vrátenie peňazí.. Ale kedže si už kartu prebral = reklamácia je vybavená = môžeš fajčiť handry
CENTER
Spoiler: ukázať