subory .tif do .pdf
- tikend
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Mar, 2009, 12:30
subory .tif do .pdf
mam zoskenovanu jednu knihu ale kazda stranka je v samostatnom .tif súbore. existuje nejaky program pre ubuntu ktory dokaze z tychto suborov urobit jeden pdf?
"Ale já, jsa nuzák,...mám jen své sny.""Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy."Našlapuj měkce...neboť šlapeš po mých snech."
- tikend
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Mar, 2009, 12:30
Re: subory .tif do .pdf
mozno preto ze sa na nom chcem naucit robit..............................a to ze neviem spravit s vela tif suborov jeden pdf nemusi znamenat ze neviem na ubutu robit.........ty to vies? ak ano tak napis ak nie tak nemaj blbe otazky
"Ale já, jsa nuzák,...mám jen své sny.""Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy."Našlapuj měkce...neboť šlapeš po mých snech."
Tak sa nauč hľadať na wikipedii >> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PD ... _.2F_Linux" onclick="window.open(this.href);return false; . Začni sa učiť bash a prácu v konzole, lebo takto sa len sám mučíš, klikáš na ikonky, a na odpoveď čakáš dlhé hodiny keď niečo nevieš (resp to dlho hladáš). Je síce pekné že sa chceš venovať Tuxu, ale ideš na to z opačného konca ("vyložím nohy na stôl a učte ma").
.
apt-get install imagemagick
potom mogrify -format pdf *.tif
potom mogrify -format pdf *.tif
vsetko mi je jedno