?aku hudbu pocuvate?
btw.: pocuvatu vobec niekto SGH(slovenska gitarova hudba) - Peha, Para, Gladiator, IMT smile, UKND, HEX, Cliche, Cikilikitu alebo Slize, Desmod, Polemic, Kabat, Lucie, Divokej Bill, Support Lesbiens, Tublatanka, Arzen
proste to typicke festivalove
proste to typicke festivalove
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
-TAMY- citaj pozorne! Nie kazdy kto pocuva hip-hop tak sa tak aj musi obliekat...obliekanim ja osobne nosim sk8 style ale nie hip-hop...mne to nesedi triko xxxl az po kolena atd. Takze tak...-TAMY- napísal:Vas opicakov nemam v alske,, vzdy kej dem s holkou a daku Kapustu vidime, padame na zadok od rehotu,, ale cest vynimkam,, poznam ozaj par haluzakov,, alee taky, cely v bjelich teplakoch, modra siltovka + DC tenisky a na krku takmer po gule kriz s 2 cm hrubou retazou
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
No ja pocuvam najradsej Freestyle - Gorillaz, Fatboy slim a Bonfunk MC's
...ale aj System of a Down je pecka...
...ale aj System of a Down je pecka...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
- pindiq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
akoze pocuvat sa da secko,napr.aj ten metal alebo rock ujdu,ale styl obliekania sa mi nepaci.istotne lepsie sa pozera na nejakych hip-hop typkov a pekne cajocky jak cierne zmachlene obludy....ale co sa tyka hudby je dobra,ale u mna je na1.mieste hip-hop na 2.techno,a az potom ide metal pop atd.
to Wizik:konkretne neviem povedat interpretov,ale sk hip-hop ide stale vyssie scool:
to Wizik:konkretne neviem povedat interpretov,ale sk hip-hop ide stale vyssie scool:
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Ved vravim, cest vynimkam,, ja nemam rad tych v americkom style hip hopiu,, tot sijo,, a apropo, moja holka je polo metla,, cize kombinacia jak naozaj,, Gabberak + metla,, ale aspon ciernou farbou ladime,, :roll: :roll:
a este, sa mi dost lubi nasledovne:
Coldplay. duran duran, blur, Melanie C :roll: Enya, joe koker (ci tak dajako) a taky rock 90 rokov,,
a este, sa mi dost lubi nasledovne:
Coldplay. duran duran, blur, Melanie C :roll: Enya, joe koker (ci tak dajako) a taky rock 90 rokov,,
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
ked uz hudba, tak vsetko, co sa mi zapaci. ale hlavne metal (heavy, speed, trash, gothic, death...), napr. metallica (proste najlepsi), beatallica, sonata arctica, manowar, hammerfall, dragon force, iron maiden, ac/dc, demonlord, liquid tension (nooo, neviem, ci je to presne metal, alebo nie, ale hraju perfektne), ossian, stratovarius, death (ako kapela). sem-tam aj cradle of filth, marduk, edguy, slayer, van halen..... pri metale este punk (tie najprimitivnejsie 3-4 akordove....)
potom este jimi hendrix (ten asi nebol takym pravym metallistom, ani punkom), gary moore.
potom niekedy si vypocujem aj ten jazz, alebo blues. ale k tomu este aj klasicka a ludova hudba.
nooo, a zo slovenskej / ceskej sceny skor kabat, alkehol, palo chodelka / liquid boogie roll, horkyze slyze (hlavne tie starsie), konflikt.
a este co sa my zapaci.
potom este jimi hendrix (ten asi nebol takym pravym metallistom, ani punkom), gary moore.
potom niekedy si vypocujem aj ten jazz, alebo blues. ale k tomu este aj klasicka a ludova hudba.
nooo, a zo slovenskej / ceskej sceny skor kabat, alkehol, palo chodelka / liquid boogie roll, horkyze slyze (hlavne tie starsie), konflikt.
a este co sa my zapaci.