Vyber telefonu/PDA
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Vyber telefonu/PDA
Nazdar,
potrebujem trochu poradit pri vybere telefonu, pripadne PDA s telefonom. Budem ho pouzivat v praci a pozadujem aby mal zakladne kancelarske aplikacie - rychly pristup k datam (dokumenty, tabulky) a poznamkam (nie preklikavat 10 poloziek, kym sa k tomu dostanem). Dlha vydrz na bateriu je tiez dolezita. Uprednostnujem rychly telefon/PDA.
Urcenie fonu je pracovne, ale nejake multimedia,GPS tiez potesia. Wifi je velkym +, taktiez data.
Idealne z ponuky Orange, ale nebranim sa ani klasike zobchodu - firma to zariadi
Predbezne som pozeral nejake Blackberry, ale Orange vypustil z ponuky 8900 Tak ak mate nejake skusenosti, sem s nimi.
Za kazdu radu dakujem.
potrebujem trochu poradit pri vybere telefonu, pripadne PDA s telefonom. Budem ho pouzivat v praci a pozadujem aby mal zakladne kancelarske aplikacie - rychly pristup k datam (dokumenty, tabulky) a poznamkam (nie preklikavat 10 poloziek, kym sa k tomu dostanem). Dlha vydrz na bateriu je tiez dolezita. Uprednostnujem rychly telefon/PDA.
Urcenie fonu je pracovne, ale nejake multimedia,GPS tiez potesia. Wifi je velkym +, taktiez data.
Idealne z ponuky Orange, ale nebranim sa ani klasike zobchodu - firma to zariadi
Predbezne som pozeral nejake Blackberry, ale Orange vypustil z ponuky 8900 Tak ak mate nejake skusenosti, sem s nimi.
Za kazdu radu dakujem.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Vyber telefonu/PDA
nestačil by http://www.alza.sk/asus-p750-256mb-rom-d90191.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ? pomer cena/možnosti je úžasný
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Ten Asus je za tu cenu super ale ked budes denne na nom pracovat tak kazdy den budes aj dobyjat bateriu na PDA s Win Mobile to je bohuzial standard.
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- MaxMan
- Redaktor
A nieco s vacsou vydrzou na baterie sa nenajde? Viem, ze PDA su vymakane, ale vysrz biedna. Keby to vydrzalo aspon 2-3 dni. Preto nejaky klasicky fon s office sw by bol asi lepsi.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
tak dobrú výdrž za rozumnú cenu majú potom len smartphone...
http://www.htc.com/www/product/snap/overview.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?p=0&a=345&pc=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.htc.com/www/product/snap/overview.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?p=0&a=345&pc=" onclick="window.open(this.href);return false;
Neviem veru, ale keď pracovný telefón, tak potom určite plná QWERTY klávesnica, nie ?
- MaxMan
- Redaktor
Ten HTC sa mi celkom pozdava. Z ponuky pomaranca sa mi celkom pozdava Nokia E75.
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
- zozen radsej Nokia E71....plna qwerty(to ma aj e75) ale ma vacsi displej
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- MaxMan
- Redaktor
Teraz som pozeral tu E71 a E75, ale ze by mala E71 vacsi displej, tak to som nevidel. Je len nalezato otoceny. Inak ma skoro rovnake rozmery.
- sweet
- Používateľ
- tak sa ospravedlnujem....dokonca ma E75 o 1mm vacsiu uhlopriecku
- ale ja by som siel radsej do E71
- ale ja by som siel radsej do E71
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- MaxMan
- Redaktor
Mozem vediet dovod preco sa ti zda lepsia E71? Parametrovo su velmi podobne.
- sweet
- Používateľ
- parametrovo su skoro rovnake, to mas pravdu
- E71 ma lepsiu baterku 1OOOmAh oproti 1500mAh ale zasa napr. E75 ma klasicky 3.5mm jack
- bral by som ju hlavne kvoli dizajnu...neviem preco ale E75 sa mi vobec ale vobec nepaci(mal som v rukach oba telefony)
- E71 ma lepsiu baterku 1OOOmAh oproti 1500mAh ale zasa napr. E75 ma klasicky 3.5mm jack
- bral by som ju hlavne kvoli dizajnu...neviem preco ale E75 sa mi vobec ale vobec nepaci(mal som v rukach oba telefony)
- MaxMan
- Redaktor
No ta baterka je dobra vec, ked je vacsia. Len E71 uz nie je v ponuke Orange. Uvidim, co povie Orange-ak. Zmienil sa aj o HTC, co by som aj privital, ale hned aj dodal, ze su prilis drahe (firemnym zakaznikom ich ponukaju za plnu cenu), kdezto taku E75 daju za mierny doplatok. Takze asi z HTC nebude nic
Uvidim aku ponuku posle...
Uvidim aku ponuku posle...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a co tak black berry? telefon pre kancel ako stvoreny moznost si dorhania roznych programov. Vydrz baterky slubuju naozaj krasnu
max. udávaná pohotovost 408 h
Doba hovoru ukazuje, kolik minut na jedno nabití telefon teoreticky vydrží při telefonování. Jde však o laboratorní udávané hodnoty, skutečnost bývá výrazně horší.
max. udávaná doba hovoru 270 min
idem ho akurat kupit na dalsi tyzden tak som velmi zvedavy
max. udávaná pohotovost 408 h
Doba hovoru ukazuje, kolik minut na jedno nabití telefon teoreticky vydrží při telefonování. Jde však o laboratorní udávané hodnoty, skutečnost bývá výrazně horší.
max. udávaná doba hovoru 270 min
idem ho akurat kupit na dalsi tyzden tak som velmi zvedavy
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- MaxMan
- Redaktor
Mno BlackBerry je tiez dobry, ale tam by sa zisiel aj program k tomu (data), nech je fon vyuzity naplno.