ebay.de - ako zapnut ENGLISH ?
ebay.de - ako zapnut ENGLISH ?
Cafte. Da sa na ebay.de vobec niekde prepnut na anglictinu? Po nemecky viem ze "DANKE".
Dakujem
Dakujem
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: ebay.de - ako zapnut ENGLISH ?
http://www.ebay.com" onclick="window.open(this.href);return false;
vsetko mi je jedno
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To nie je tak jednoduche Patko19. Ide o to, ze .com zobrazuje primarne americke ponuky (pre vacsinu europanov nepodstatne), ebay.de za nemecke (pre nas omnoho zaujimavejsie). Napriklad na americkom ebayi mas problem zobrazit ponuku nemeckych ebay shopov.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Okt, 2006, 02:00
http://www.translate.google.com" onclick="window.open(this.href);return false; ?
No snake to si mi teda pomohol...
Skusim sa nalogovat na com a uvidim ci tam visi moja objednavka. Login funguje celosvetovo, ale s tym zobrazovanim/filtrom ponuk je to ako pise fauguzstin.
Som myslel skor ci sa to neda niekde nastavit v profile alebo kde, ved to nedava zmysle aby taky web ako je ebay.de nemal viacjazycne prostredie...
Skusim sa nalogovat na com a uvidim ci tam visi moja objednavka. Login funguje celosvetovo, ale s tym zobrazovanim/filtrom ponuk je to ako pise fauguzstin.
Som myslel skor ci sa to neda niekde nastavit v profile alebo kde, ved to nedava zmysle aby taky web ako je ebay.de nemal viacjazycne prostredie...
pri vyplnovani profilu si staci zadat krajinu nemecko a primarne bude zobrazovat ponuky co posielaju do nemecka. pokial posiealju do nemecka tak neni problem dohodnut sa s predavajucim aby to poslal na slovensko.
posta bude drahsia ale clovek si nenavybera.
posta bude drahsia ale clovek si nenavybera.
vsetko mi je jedno
Takze nalogoval som sa na ebay.com a moja objednavocka tam samozrejme "vysela". Tak som to pekne krasne cele dokoncil IN ENGLISH, skusim este v profile nastavit (samozrejme cez ebay.com) ze som GERMAN, a uvidime ake ponuky mi to bude ukazovat.
Inak ked dam na ebay.com vyhladat to co som prave objednal (detska sedacka do auta), tak ta ponuka tam vobec nieje. Iba cez ebay.de
Ale urobena objednavka sa uz da spracovat aj cez ebay.com
Inak ked dam na ebay.com vyhladat to co som prave objednal (detska sedacka do auta), tak ta ponuka tam vobec nieje. Iba cez ebay.de
Ale urobena objednavka sa uz da spracovat aj cez ebay.com
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
este taka finta
global.ebay.com
a mas vsetky ponuky ktore su dane celosvetovo od Francuza az po Aussie
hore si potom navolis jazyk a ak ponuka podporuje ENG ako v tvojom pripade tak ....
global.ebay.com
a mas vsetky ponuky ktore su dane celosvetovo od Francuza az po Aussie
hore si potom navolis jazyk a ak ponuka podporuje ENG ako v tvojom pripade tak ....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
no lezgy, toto vyzera slubne. vdaka, skusim to
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...co takto vyskusat ebay.co.uk?
...pripadne si najst vec na ebay.de (das do watching) a potom pokracujes na .co.uk. Ja som to tak par-krat robil, kedze som z nemciny mierne vypatlany
...pripadne si najst vec na ebay.de (das do watching) a potom pokracujes na .co.uk. Ja som to tak par-krat robil, kedze som z nemciny mierne vypatlany
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
neviem ci ta potesim nahodne som skusal ale mne to stale hadzalo do francuzstiny alebo nemciny....schyzoy napísal:no lezgy, toto vyzera slubne. vdaka, skusim to
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Na global.ebay.com hned vpravo hore je "My language" volba, ja mam po prvom nacitani hned English
Dokonca vedla ridku SEARCH je ze kde ma hladat volba - ta parada ne? Si zvolis krajinu, alebo EU, alebo co len chces (teda co tam je ako volba samozrejme). GOOD !
A naslo to aj tu moju ponuku, ked som zadal ze hladaj NEMECKO.
Numero Uno Lezgy
Dokonca vedla ridku SEARCH je ze kde ma hladat volba - ta parada ne? Si zvolis krajinu, alebo EU, alebo co len chces (teda co tam je ako volba samozrejme). GOOD !
A naslo to aj tu moju ponuku, ked som zadal ze hladaj NEMECKO.
Numero Uno Lezgy