Slovenskooo alebo a sme tam!!!
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Slovenskooo alebo a sme tam!!!
myslim ze viac povedat netreba
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Slovenskooo alebo a sme tam!!!
Tomu poliakovi by sme mali spravit zbierku, bez neho by sme boli v barazi.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
to ano ten poliak dnes hral za slovensko
Lenovo ThinkPad T420s
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Afrikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
jooj, nechcel by som bit v kozi toho poliaka, tak ho domaci "kibici" vykastruju.....
T.
jooj, nechcel by som bit v kozi toho poliaka, tak ho domaci "kibici" vykastruju.....
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Je síce pravda že sme sa len bránili ale ako hrali v druhom polčase sa im ani nečudujem, mucha furt vyhodzoval nepodržal, kozákove nahrávky a karhanove odkopy na kopačky poliakov...bieda...
Dúfam že karhan bude na MS iba v realizačnom týme, má pre tím 0% prínos...útočník typu odovzdať loptu do zadu...
Dúfam že karhan bude na MS iba v realizačnom týme, má pre tím 0% prínos...útočník typu odovzdať loptu do zadu...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
slovenskoo
najlepsi bol ten moderator co chcel pobozkat ruky muchovi , a potom dvojminutovy zaber na neho ked merciak rozprava daco ine
najlepsi bol ten moderator co chcel pobozkat ruky muchovi , a potom dvojminutovy zaber na neho ked merciak rozprava daco ine
....hmmm....a?
Bude lacnejší chleba? Alebo niekto nebodaj ráta, že keď sa pôjdu rekreovať do Afriky, tak aj dajú aspoň gól (o bodoch ani nehovorím)...
Bude lacnejší chleba? Alebo niekto nebodaj ráta, že keď sa pôjdu rekreovať do Afriky, tak aj dajú aspoň gól (o bodoch ani nehovorím)...
a si nebodaj cakal, ze bude ten chlieb lacnejsi ci co? Sport ti asi velmi nehovori, ze?
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
krasa, aj mi slza vysla pri 2. polcase som ani nesedel, len nervozne pobehoval po obyvacke
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
Skús si to prečítať ešte raz. Ak ti stále nenapadne iná odpoveď, čítaj znovu. Alebo aj nie, ale potom neodpovedaj na niečo, čo sa ani len zďaleka neblíži tomu, čo som hovoril...yesper napísal:a si nebodaj cakal, ze bude ten chlieb lacnejsi ci co? Sport ti asi velmi nehovori, ze?
ale fakt jaffar taketo kecy mam aj ja "fakt rad" ze bude chlieb lacnejsi
to si akoze mozes odpustit
proste fanusikovia maju radost ked muzstvo dosiahne velky uspech
pre niekoho kto neinklinuje k sportu to mozno nic neznamena ale aspon neberem radost inym ok?
mna zas novinka ako nova grafika, fotak alebo podobne veci nechavaju uplne chladnym a je mi to uplne jedno a tiez nebude chlieb lacnejsi
to si akoze mozes odpustit
proste fanusikovia maju radost ked muzstvo dosiahne velky uspech
pre niekoho kto neinklinuje k sportu to mozno nic neznamena ale aspon neberem radost inym ok?
mna zas novinka ako nova grafika, fotak alebo podobne veci nechavaju uplne chladnym a je mi to uplne jedno a tiez nebude chlieb lacnejsi
Spoiler: ukázať
Novinky o PC mám v paži aj ja...
A pointa príspevku nebola v prvej vete, nechápem, prečo každý ťahá len tú ironickú časť, ale nereaguje už na zbytok textu... Ako to tak vidím, tak to bol zase posledný príspevok na dlhú dobu, nemá to význam....
A pointa príspevku nebola v prvej vete, nechápem, prečo každý ťahá len tú ironickú časť, ale nereaguje už na zbytok textu... Ako to tak vidím, tak to bol zase posledný príspevok na dlhú dobu, nemá to význam....
druha cast tvojej odpovede:
mas krystalovu gulu ze vies ako to dopadne za 7 mesiacov? nevies cisla do sportky?
ja im verim a v pripade dobreho zrebu by mohli nejaky ten bod uhrat. Najvacsi prospech je z fanusikov ktori prijdu a hned kydaju ako dostaneme nakladacku.
nikto necaka ze tam budeme hrat finale
proste je to historicky moment kedy Slovenska reprezentacia bude na Majstrovstvach sveta.
tot vse
prispevok plny pesimizmu, ta nieco serie na tom ze oni idu do afriky? kazdemu jednemu to pomoze v kariere ako aj vo svetovom meradle tak aj po vykonovej a skusenostnej stranke.jaffar napísal:Alebo niekto nebodaj ráta, že keď sa pôjdu rekreovať do Afriky, tak aj dajú aspoň gól (o bodoch ani nehovorím)...
mas krystalovu gulu ze vies ako to dopadne za 7 mesiacov? nevies cisla do sportky?
ja im verim a v pripade dobreho zrebu by mohli nejaky ten bod uhrat. Najvacsi prospech je z fanusikov ktori prijdu a hned kydaju ako dostaneme nakladacku.
nikto necaka ze tam budeme hrat finale
proste je to historicky moment kedy Slovenska reprezentacia bude na Majstrovstvach sveta.
tot vse
Spoiler: ukázať
Reagoval som na cely tvoj prispevok, uplne cely. O sporte mas velmi mylne info. Aj keby nedali v Afrike ani jeden gol(uzasny prorok), toto je uspech.
Scarinko si ma predbehol, ale vystihol si to presne.
Scarinko si ma predbehol, ale vystihol si to presne.
Nie, ale je to veľa pekných večerov, keď má celý národ dôvod a právo, ba povinnosť, sa ožrať do nemotyjaffar napísal:....hmmm....a?
Me like Pentium