Internet banking

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Mate Internet Banking

Nemam
9
20%
Mam zadarmo do 15 pohybov na ucte, potom je poplatok
2
5%
Mam zadarmo do 20 pohybov na ucte, potom je poplatok
0
Žiadne hlasovania
Mam zadarmo do 50 pohybov na ucte, potom je poplatok
1
2%
Mam ho zadarmo a v cene uctu je pocet pohybov Internet banking neobmedzeny
32
73%

Celkom hlasov: 44

Používateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00

Re: Internet banking

Príspevok od používateľa dexman »

Snake napísal:Mno chalani o tej mBank by ste mohli dačo popísať (nie dvoma troma riadkami - ja som idiot na financie, takže ....hm....pokúste sa mi to vysvetlit tak, ako keby ste sa jarulovi snažili vysvetlit ze kupovat 8800GTS za 300€ sa neoplati) :-) dakujem
je to banka so zameraním na internet. majú síce pár kioskov a centier po slovensku, kde sa dá založiť účet a robiť transakcie, ale prím hrá e-banking. účty si môžeš založiť aj priamo na ich stránkach, ak chceš tak príde za tebou kuriér, podpíšeš papiere a hotovo.

za založenie a vedenie účtov sa nič neplatí, na výber je bežné konto (mKonto) s bezplatnou embosovanou debitkou Visa Classic, s ktorou sa dá platiť na internete a robiť výbery v zahraničí. potom je viac sporiacich účtov, emax má ročný úrok 1.3%, tiež sa k nemu v prípade záujmu dáva bezplatná debitná karta Visa Classic. peniaze môžeš ľubovoľne vkladať aj vyberať. emax+ má ročný úrok 1.8%. vkladať môžeš ľubovolne, ale si obmedzený na jeden výber za mesiac, za ostatné sa platí. nedáva sa k nemu platobná karta. potom je mVklad, termínovaný účet bež možnosti vkladu a výberu, pri jednoročnej viazanosti je úrok 3%. ponúkajú aj Visa kreditku, ale ak si nechceš požičiavať peniaze tak je to imo zbytočné. v ponuke je aj bezúčelová pôžička a hypotéka.

pri platobných kartách sú prvé 3 výbery z akéhokoľvek bankomatu zadarmo, za ďalšie sa platí tuším 15 SKK. prehľad zostatkov a pohybov na účtoch mesačne posielajú na e-mail. ak by si to chcel na papieri poštou tak sa niečo platí. pri zadaní prevodov sa využíva sms notifikácia na potvrdenie. hlavná nevýhoda je v nemožnosti medzinárodných platieb, ale vraj sa to v budúcnosti má zmeniť. to je asi všetko, keby niečo tak sa opýtaj :-)
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

dexman napísal:pri platobných kartách sú prvé 3 výbery z akéhokoľvek bankomatu zadarmo, za ďalšie sa platí tuším 15 SKK.
Podla tejto informacie je za kazdy dalsi vyber (4., ....) poplatok 1,16 € / 35 Sk.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
dexman
Používateľ
Používateľ

^^zle som si zapamätal, dík za opravu
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

m bank je mala pobocka nejakej velkej polskej banky, tej sa doma velmi nedary a mbanka nebola na SK nikdy v pluse = stale je v strate.... takze vela penazi by som tam nedaval....

- tak to nejak pisali v Hospodarskych novinach - aspon co som si z clanku zapametal...

T,
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
dexman
Používateľ
Používateľ

^^mbank patrí pod Commerzbank (neviem či som to správne napísal), rovnako ako tá poľská banka. vzhľadom na to ako krátko tu pôsobia by som zo straty nerobil nejaké závery. zákazníkov im neustále pribúda
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

no ja som zas cital ze mbanke sa na slovensku dari velmi dobre..
a preco tam,vela ludi nema ucet? napr moja mama..proste neveri, ze to moze byt zadara vsetko..viete ako,v tejto dobre pocujete vo vela reklamach slovo zadarmo..ale vacsinou to tak nie je..tu to plati ale plati
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

mbank hlavne nevie, čo sú zahraničné transakcie
Me like Pentium
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa materik »

mbank hlavne nevie, čo sú zahraničné transakcie
zatial som ich nevyuzival a neviem, ci v blizkej dobe budem, ale je s nimi nejaky problem? zislo by sa to vediet... :?:
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
dexman
Používateľ
Používateľ

^^ani si nich nemohol využívať, lebo mBank ich zatiaľ nepodporuje. keď chceš poslať alebo prijať peniaze zo zahraničia tak jedine paypal a pod.
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomco85 »

Poradite prosim niekto co mate ucet v tatra banke? Nastavil som si az mi chodia vypisi na email kazdy den. Chodi to v RARku a po rozbaleni je to furt to iste:

Informacia od ESET Smart Security, verzia databazy 4516 (20091016) __________

Tuto spravu preveril ESET Smart Security.

897I1016.ARJ - archiv je poskodeny a subor nemoze byt extrahovany
897I1016.ARJ > ARJ > 897I1016.STM - archiv je poskodeny a subor nemoze byt extrahovany

Neviete pls niekto co s tym pls? Resp co je to za subor s koncovkou *.arj ?

thx
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

ARJ bol archivator, oblubeny pred nastupom RAR-u... Asi ti to hlasi blbosti lebo TB pouzila priponu archivu, ale vnutri je mozno nejaky text.

http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fy ... email.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mirjak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa mirjak »

897I1016.ARJ - archiv je poskodeny a subor nemoze byt extrahovany
897I1016.ARJ > ARJ > 897I1016.STM - archiv je poskodeny a subor nemoze byt extrahovany

-> tipujem, ze su to hlasky antiviraku, ktory sa snazi skontrolovat ten archiv, ale samozrejme nema heslo, tak to tak vyhodnoti (tie vypisy posielaju zaheslovane)
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

Tomco85 napísal:Poradite prosim niekto co mate ucet v tatra banke? Nastavil som si az mi chodia vypisi na email kazdy den.

.... Resp co je to za subor s koncovkou *.arj ?

thx

:cool: sory nedalo mi
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomco85 »

No neviem co je na tom tak cool, ale som rad, ze si sa pobavil :-)

1. priponu ARJ vidim fakt prvy krat
2. ARJ archivator co som nasiel nie je kompatibilny s 64bit systemom, takze ho ani nenainstalujem
3. cez winrar to nerozbalim, hodi mi to chybovu hlasku
4. zmenil som si v ibankingu az to chodi v inom formate, snad to uz pojde:)
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Nuz, tak ma TB zly ARJ archivator, kedze RAR subory typu ARJ rozbaluje.

Návrat na "Debata o všetkom"