je to banka so zameraním na internet. majú síce pár kioskov a centier po slovensku, kde sa dá založiť účet a robiť transakcie, ale prím hrá e-banking. účty si môžeš založiť aj priamo na ich stránkach, ak chceš tak príde za tebou kuriér, podpíšeš papiere a hotovo.Snake napísal:Mno chalani o tej mBank by ste mohli dačo popísať (nie dvoma troma riadkami - ja som idiot na financie, takže ....hm....pokúste sa mi to vysvetlit tak, ako keby ste sa jarulovi snažili vysvetlit ze kupovat 8800GTS za 300€ sa neoplati) dakujem
za založenie a vedenie účtov sa nič neplatí, na výber je bežné konto (mKonto) s bezplatnou embosovanou debitkou Visa Classic, s ktorou sa dá platiť na internete a robiť výbery v zahraničí. potom je viac sporiacich účtov, emax má ročný úrok 1.3%, tiež sa k nemu v prípade záujmu dáva bezplatná debitná karta Visa Classic. peniaze môžeš ľubovoľne vkladať aj vyberať. emax+ má ročný úrok 1.8%. vkladať môžeš ľubovolne, ale si obmedzený na jeden výber za mesiac, za ostatné sa platí. nedáva sa k nemu platobná karta. potom je mVklad, termínovaný účet bež možnosti vkladu a výberu, pri jednoročnej viazanosti je úrok 3%. ponúkajú aj Visa kreditku, ale ak si nechceš požičiavať peniaze tak je to imo zbytočné. v ponuke je aj bezúčelová pôžička a hypotéka.
pri platobných kartách sú prvé 3 výbery z akéhokoľvek bankomatu zadarmo, za ďalšie sa platí tuším 15 SKK. prehľad zostatkov a pohybov na účtoch mesačne posielajú na e-mail. ak by si to chcel na papieri poštou tak sa niečo platí. pri zadaní prevodov sa využíva sms notifikácia na potvrdenie. hlavná nevýhoda je v nemožnosti medzinárodných platieb, ale vraj sa to v budúcnosti má zmeniť. to je asi všetko, keby niečo tak sa opýtaj