Rozdiel medzi 25 a 50 fps atd
Re: Rozdiel medzi 25 a 50 fps atd
http://www.100fps.com/how_many_frames_c ... ns_see.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Me like Pentium
skusme inac ...
ked si pustite premietacku, ktora fici na 25 fps, vidite tam ciarky, ktore su medzi jednotlivymi snimkami ?
ked ju pustite na 10fps, uz ich tam uvidite ...
no a ked ju pustite na 50fps, tak ich co? no predsa neuvidite ...
Tolko k rozdielu medzi 25fps a 50fps.
(iked uznavam, ze ciarky medzi polickami na filme su v porovnani s obrazovou plochou minimalne, ale na principe to nic nemeni)
Cele je to iba o egoizme ludskeho jedinca, ktory si nedokaze pripustit chybu, ze dosral nieco on sam, preto sa vyhovara na techniku, ze ma slabe FPS, ze ma slaby PING a neviemcoestevsetko ...
PS: a ked mi ktosi tvrdi, ze vidi rozdiel medzi 40 a 50 FPS (prekleslenie bud v 25ms alebo 20ms, teda rozdiel 5ms v preklesleni), tak ho lutujem, lebo si nemoze pozriet ziadny film v telke, kedze vidi, ako sa mu kazdych 20 milisekund prekresluje kazdy druhy zo 620tich riadkov
ked si pustite premietacku, ktora fici na 25 fps, vidite tam ciarky, ktore su medzi jednotlivymi snimkami ?
ked ju pustite na 10fps, uz ich tam uvidite ...
no a ked ju pustite na 50fps, tak ich co? no predsa neuvidite ...
Tolko k rozdielu medzi 25fps a 50fps.
(iked uznavam, ze ciarky medzi polickami na filme su v porovnani s obrazovou plochou minimalne, ale na principe to nic nemeni)
Cele je to iba o egoizme ludskeho jedinca, ktory si nedokaze pripustit chybu, ze dosral nieco on sam, preto sa vyhovara na techniku, ze ma slabe FPS, ze ma slaby PING a neviemcoestevsetko ...
PS: a ked mi ktosi tvrdi, ze vidi rozdiel medzi 40 a 50 FPS (prekleslenie bud v 25ms alebo 20ms, teda rozdiel 5ms v preklesleni), tak ho lutujem, lebo si nemoze pozriet ziadny film v telke, kedze vidi, ako sa mu kazdych 20 milisekund prekresluje kazdy druhy zo 620tich riadkov
lava, prava, lava, prava ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
-no si predstav ze ja vidim rozdiel v hre bez motionblur medzi 40 a 50fps berem to ako normalnu vec ze to tak je,lutovat kludne ma mozes,ale stojim si za tym
-ten scorpov je celkom vystizny
//za 100 bodou. T.
-ten scorpov je celkom vystizny
//za 100 bodou. T.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
mohol by mi niekto povedat kedy sme sa dostali od 25 vs 50 FPS
k hodnotam ako 45 vs 65? alebo 40vs50?
okial sme sa dostali k onlinovakam? preco sa spomina oneskorenie pripojenia?
preco sa tu porovnava daka neonka ktora vydava nonstop ten isty obraz(biele pripadne zlte svetlo tradicne)
bavime sa tu snad o tom ze pri modernych hrach,strielakach kde sa clovek rychlo hybe kuka zo strany na stranu a podobne je rozdiel postrehnutelny
ked sa v crysis postavim na jedno miesto a budem sa stale kukat jak tlk pred seba tak ani ja ten rozdiel v FPS nevidim tam pracuje efekt ako zotrvacnost oka(na ktorom je cely ten klam postaveny pokial viem) bravurne aj na hodnotach FPS iba jemne presahujucich hranicu plynulosti
dalej furt mi nikto nezodpovedal preco je 60hz na monitore badatelnych(sezitivnych jedincov boli hlava,oci)...
ale je pravda ze trenovane oko to mozno pozoruje lepsie nwm
k hodnotam ako 45 vs 65? alebo 40vs50?
okial sme sa dostali k onlinovakam? preco sa spomina oneskorenie pripojenia?
preco sa tu porovnava daka neonka ktora vydava nonstop ten isty obraz(biele pripadne zlte svetlo tradicne)
bavime sa tu snad o tom ze pri modernych hrach,strielakach kde sa clovek rychlo hybe kuka zo strany na stranu a podobne je rozdiel postrehnutelny
ked sa v crysis postavim na jedno miesto a budem sa stale kukat jak tlk pred seba tak ani ja ten rozdiel v FPS nevidim tam pracuje efekt ako zotrvacnost oka(na ktorom je cely ten klam postaveny pokial viem) bravurne aj na hodnotach FPS iba jemne presahujucich hranicu plynulosti
dalej furt mi nikto nezodpovedal preco je 60hz na monitore badatelnych(sezitivnych jedincov boli hlava,oci)...
ale je pravda ze trenovane oko to mozno pozoruje lepsie nwm
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP