A je to tu zas.Mam fatalny problem s drivermy na windowse XP x64.Nejde mi zvuk.doska MSI P6NGM-L.dal som aj drivery z netu aj z cd ale bez vysledne.Realtek sa tvari ako keby tam bol.aj je dole v iknoach.ale zvuk stale nejde.
kto mi s tym helpne je profik.
Windows XP x64 Problem
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Windows XP x64 Problem
ma ta doska vobec ovladace na XP x64?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Jasne.Na MSI stranske som normalne stiahol ovladač realtek.je to pre XP,Vista,7 x32,x64 a nejde to
klasika...
Takze co potrebujes urobit:
1.ist do device manazeru a tam si naist svoju zvukovku a rozkliknut si ju, nasledne skontrolovat po rozkliknuti aku chybu pise.
2:preist v tabulke do druhej zalozky a dat update driver, potom sa dostanes do vyklikavacky na instalaciu driveru
3:stale budes davat posledne moznosti v tom "setupe" az kym sa nedostanes ku kroku kdesi mozes manualne vybrat ovladac.
4:kliknes na tlacidlo "have a disk" a browsujes az k suboru .inf ktory budie niekde v priecinku s ovladacmi.
5:vyberes ho,ono si to nakopci veci co potrebuje a malo by to fachcit
Takze co potrebujes urobit:
1.ist do device manazeru a tam si naist svoju zvukovku a rozkliknut si ju, nasledne skontrolovat po rozkliknuti aku chybu pise.
2:preist v tabulke do druhej zalozky a dat update driver, potom sa dostanes do vyklikavacky na instalaciu driveru
3:stale budes davat posledne moznosti v tom "setupe" az kym sa nedostanes ku kroku kdesi mozes manualne vybrat ovladac.
4:kliknes na tlacidlo "have a disk" a browsujes az k suboru .inf ktory budie niekde v priecinku s ovladacmi.
5:vyberes ho,ono si to nakopci veci co potrebuje a malo by to fachcit
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees.si master.super.diky moc.takto velmy som sa dlho netesil.fakt dik.
Ak smamujem tak sorry ale
Odteraz aj môj rýchlejší ako vista a 7 a ma podporu 64bitových aplikacii čo je pre mňa veľkou výhodou.
Fakt THX
Odteraz aj môj rýchlejší ako vista a 7 a ma podporu 64bitových aplikacii čo je pre mňa veľkou výhodou.
Fakt THX