jesus h. christ aj s it negramotmi-nevedia co chcu,ale neprestanu kym to nedostanu..ok,k veci,potrebujem jednemu manikovi nastavit explorerovske okna nasledovnym sposobom (inak sa v tom "strati"):
tzn,"priecinky" su zapnute..akurat ze ich neviem zapnut permanentne,ked sa okno zavrie a zasa otvori,su vypnute a treba ich zasa zapnut (pre prislusneho cloveka neprekonatelny problem)..napady?
permanentny folder view? (xp)
Re: permanentny folder view? (xp)
Skus mu preto navrhnut TotalCommander/FreeCommander,je to skoro to iste ako wineplore,len o nieco lepsie
PE ES KO : Ked som to dakedy velmi davno uvidel,na prvy pohlad som sa z toho nevedel vysomarit,ale uz teraz bez toho ani nejde PC.
PE ES KO : Ked som to dakedy velmi davno uvidel,na prvy pohlad som sa z toho nevedel vysomarit,ale uz teraz bez toho ani nejde PC.
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
nech otvara priecinky pomocou shift+enter
M
M
skusim mu to natlct do hlavy.vdaka..
Tak to môže rovno otvárať prieskumníka cez win+e. Je to najrýchlejší spôsob.matopd napísal:nech otvara priecinky pomocou shift+enter
M
A mne sa zda shift+enter rychlejsi , kazdopadne ma na vyber...br4n0 napísal:Tak to môže rovno otvárať prieskumníka cez win+e. Je to najrýchlejší spôsob.matopd napísal:nech otvara priecinky pomocou shift+enter
M