Caute,
mám MB Gigabyte GA-P35-DS4 a dejú sa mi tam nejaké cudné veci s USB, po tom co som resetol bios a znovu nastavil. Mozno iba treba nieco nastavit v biose, ale neviem co.
1. Ked vypnem PC, tak mi nenabíja napr. MP3 prehrávač. Predtým to fungovalo. V biose som hádam vsetko co sa týka USB dal ENABLED.
2. Pokial mám nieco strcené v USB, tak PC zamrza rozne pri bootovaní. Ak to z USB vytiahnem, tak bootovanie pokracuje dalej.
Igor
Gigabyte P35-DS4 a problémy s USB
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Gigabyte P35-DS4 a problémy s USB
Nemas v biose nastavene bootovanie najskor z USB?I-pop napísal:2. Pokial mám nieco strcené v USB, tak PC zamrza rozne pri bootovaní. Ak to z USB vytiahnem, tak bootovanie pokracuje dalej.
Daj si primarne boot z HDD.
Spoiler: ukázať
Tak som si to pozrel a nemám bootovanie z USB. Boot je z HDD.
Zaujímavé, ze USB mys od MS mu nevadí, ale USB klúc, MP3 prehrávac hej.
Zaujímavé, ze USB mys od MS mu nevadí, ale USB klúc, MP3 prehrávac hej.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...nebude to tym, ze USB kluc a MP3ka maju ulozny priestor? Ale ked vravis, ze boot je primarne z HDD, je to zvlastne
...robit to vo vsetkych USB portoch?
...osobne mam MB P35-DS3, ale taketo problemy som nikdy nemal ani po resete CMOS. Sice je pravda, ze malokedy som mal pri zapinani stale v USB porte kluc, ci MP3 player
...robit to vo vsetkych USB portoch?
...osobne mam MB P35-DS3, ale taketo problemy som nikdy nemal ani po resete CMOS. Sice je pravda, ze malokedy som mal pri zapinani stale v USB porte kluc, ci MP3 player
Myslím, ze to robí na vsetkých portoch, teda tých co sú priamo na doske v zadu. Tiez to do resetu BIOSu vsetko krásne fungovalo.
Vcera som zazil pozitívny sok - vrazil som MP3 prehrávac do vypnutého PC a zacal sa nabíjat. Napadlo ma potrhlá myslienka, ze to nejak súvisí s vypnutím PC /Stand-by, normálny Off, Hibernate/ lebo jedine to som v poslednom case menil. No lenze po dalsom vypnutí to zase prestalo nabíjat a nezacalo ani po vyskúsaní vsetkých moznostiach. Uz ani nehovoriac o tom, ze pokial to nabíjalo a zapol som PC tak nezamrzlo pri bootovaní, teraz uz zase zamrza, kuááá
Vcera som zazil pozitívny sok - vrazil som MP3 prehrávac do vypnutého PC a zacal sa nabíjat. Napadlo ma potrhlá myslienka, ze to nejak súvisí s vypnutím PC /Stand-by, normálny Off, Hibernate/ lebo jedine to som v poslednom case menil. No lenze po dalsom vypnutí to zase prestalo nabíjat a nezacalo ani po vyskúsaní vsetkých moznostiach. Uz ani nehovoriac o tom, ze pokial to nabíjalo a zapol som PC tak nezamrzlo pri bootovaní, teraz uz zase zamrza, kuááá
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
mas posledny bios F13?
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Nie, mám tam povodný od kedy som ju kúpil.
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
tak to mas poriadne stary bios..tusim este F4..nahod si tam novy F13
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
Noo, len ja neverím, ze to je ten problém, lebo okrem resetu biosu som nic nerobil/nemenil. OS, HW je furt ten istý. Tak to vyskúsam.