Nazdar,
chystam sa kupit nabijacie AA baterie, ale nemam v tom prilis prehlad. Na nete som nasiel nejake testy, kde vysli vyborne "ansmann" 2850mAh baterie.
Pripadne poradte ake znacky su dobre (vydrz pri zatazi, kapacita, ...)
Videl som aj nejake "hybridy" strihnute Lithium+NiMh ci tak nejak, ale tu neviem, ako je to s nabijanim v NiMh nabijacke.
Potrebujem minimalne 4ks.
Pouzitie: fotak/myska+klavesnica bezdrotove/hrackarske auticko (pre syna, nie pre mna )
A este jedna vec: oplati sa baterie brat cez EBAY? Nebyvaju problemy? (cinske sunty co pri prvom nabiti skapu, alebo pri najhorsom zacnu buchat)
Dakujem za rady.
Vyber nabijacich AA baterii
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Vyber nabijacich AA baterii
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- MaxMan
- Redaktor
Re: Vyber nabijacich AA baterii
Kedze nik neporadil, kupil som nakoniec Rayovac Hybrid. Nasiel som par testov a vysli celkom dobre. Alternativou su potom Sanyo eneloop.
Uvidim, ked dojdu a zacnem ich pouzivat.
Uvidim, ked dojdu a zacnem ich pouzivat.
Sanyo Eneloop sú hlavne o výdrži aj bez používania - veľmi malé samovybíjanie. Chcel som ti ich poradiť, ale ak to malo byť na hračkárske autíčko, tak tam by asi nevynikla ich hlavná prednosť a s inými skúsenosti nemám.
- MaxMan
- Redaktor
No povodne som to chcel synovi do auticka, ale tie hybridy si necham ja vo fotaku a do auticka pojde klasika
Sam som zvedavy, ako sa prejavi vydrz, lebo teraz je to bieda, ked dlhsie nefotim.
Sam som zvedavy, ako sa prejavi vydrz, lebo teraz je to bieda, ked dlhsie nefotim.
Sorry ze otvaram staru temu ale kupil si vyborne je jedno ci kupis
Sanyo Eneloop
Uniross Hybrio
Ansman MaxE
Rayovac Hybrid
Titanium Enduro
a mnoho mno dalsich su takzvane Low Self Discharge baterie (Vačsinou maju kapacitu 2000 alebo 2100 mAh), kotre si udrzuju skoro 80% kapacity po dobu jedneho roku ked uvazime fakt, ze bezne baterie mozu starit od 1 do 15 % denne je to dost slusne.
Super havne pre fotografov )
Pre RC karov skor davam do pozornosti AA PLUS MIGNON od Ansmanu 2500 mAh alebo Duracell Supreme 2650 mAh
podobna technologia no vyssia kapacita
Sanyo Eneloop
Uniross Hybrio
Ansman MaxE
Rayovac Hybrid
Titanium Enduro
a mnoho mno dalsich su takzvane Low Self Discharge baterie (Vačsinou maju kapacitu 2000 alebo 2100 mAh), kotre si udrzuju skoro 80% kapacity po dobu jedneho roku ked uvazime fakt, ze bezne baterie mozu starit od 1 do 15 % denne je to dost slusne.
Super havne pre fotografov )
Pre RC karov skor davam do pozornosti AA PLUS MIGNON od Ansmanu 2500 mAh alebo Duracell Supreme 2650 mAh
podobna technologia no vyssia kapacita
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
Som aj pozabudol na tuto temu...
Baterie mi dosli po 6 dnoch od objednania (Rayovac Hybrid).
Hned som ich hodil do fotaku a ukazovali nieco cez 80% kapacity, takze velmi dobry zaciatok. Uvidim este ako vydrzia pri foteni, kedze maju len 2100mAh.
Baterie mi dosli po 6 dnoch od objednania (Rayovac Hybrid).
Hned som ich hodil do fotaku a ukazovali nieco cez 80% kapacity, takze velmi dobry zaciatok. Uvidim este ako vydrzia pri foteni, kedze maju len 2100mAh.