Datart
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Datart
no zmiesane pocity
Vysoke ceny beznej spotreby
Personal vie asi to co si zasluzi
Ochota ...no nevyhodia vas ze sa informujete v pracovnej dobe
Vysoke ceny beznej spotreby
Personal vie asi to co si zasluzi
Ochota ...no nevyhodia vas ze sa informujete v pracovnej dobe
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Re: Datart
Ja len na pobočku v Poluse:
niet čo dodaťJa: Mini-B USB kábel by som poprosil
Predavač: Mini čo?!
.
tiež keď idem niečo kúpiť, nepoviem že chcem krížový pákový ovládač, lebo to by nevedeli identifikovať asi nikde, ale poviem rovno joystick
//Snake: je kapánek rozdiel medzi joystickom a už ako názov napovedá, USB káblom.
//Impulsive: to bol metafor
//Snake: je kapánek rozdiel medzi joystickom a už ako názov napovedá, USB káblom.
//Impulsive: to bol metafor
Naposledy upravil/-a NemesiS v St 04. Nov, 2009, 22:49, upravené celkom 1 krát.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- mam odnich chladnicku za vybornu cenu
- doviezli ju zdarma 20km
- a aj mi ju vyniesli po schodoch na 4 poschodie...
- inde chceli za dovoz a vynos pomali 60Euro navise k cene
- ak chladnicku tak LEN z Datartu
T.
- doviezli ju zdarma 20km
- a aj mi ju vyniesli po schodoch na 4 poschodie...
- inde chceli za dovoz a vynos pomali 60Euro navise k cene
- ak chladnicku tak LEN z Datartu
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Personál v datarte...boli sme si z haluze pozrieť ceny LCD/plazmy...trošku pokukať ponuky...zasmiať sa...(úvod)
AKurát sme sa dostali k tesnej blízkosti nejakému ,,spotrebiteľovi" ktorý žiadal radu od personálu!, pýta sa ho na výhody a nevýhody , proste laicky povedané LCD alebo plazma...odpoveď personálu, čo ja viem...ja by som asi zobral LCD je ich väčší výber...vtedy som zostal čumeť jak puk...na pána X.Y zamestnanca datartu...hovorím dobre...ničto je to debil aj takých berie električka...
nakoniec sme skončili pri debate so ,,spotrebiteľom" ktorý dostal neskutočnú radu od X.Y....popýtal sa na princípy LCD vs. plazma...keďže bol dlhoročním používateľom CRT nemal ani len šajnu...po ,,konzultácií" sa pán rozhodol pre plazmu, pekne poďakoval a ja som odchádzal s príjemným pocitom na duši že som zachránil obeť konzumného života populácií...
Takže budem rád ak mi personál v datarte vôbec bude vedieť požičiať pero na napsanie sťažnosti na nich...
AKurát sme sa dostali k tesnej blízkosti nejakému ,,spotrebiteľovi" ktorý žiadal radu od personálu!, pýta sa ho na výhody a nevýhody , proste laicky povedané LCD alebo plazma...odpoveď personálu, čo ja viem...ja by som asi zobral LCD je ich väčší výber...vtedy som zostal čumeť jak puk...na pána X.Y zamestnanca datartu...hovorím dobre...ničto je to debil aj takých berie električka...
nakoniec sme skončili pri debate so ,,spotrebiteľom" ktorý dostal neskutočnú radu od X.Y....popýtal sa na princípy LCD vs. plazma...keďže bol dlhoročním používateľom CRT nemal ani len šajnu...po ,,konzultácií" sa pán rozhodol pre plazmu, pekne poďakoval a ja som odchádzal s príjemným pocitom na duši že som zachránil obeť konzumného života populácií...
Takže budem rád ak mi personál v datarte vôbec bude vedieť požičiať pero na napsanie sťažnosti na nich...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Datart Zilina-OC Duben
-ako uz bolo napisane, personal absolutne neznaly..ale tu sa musim pozastavit. Ta neznalost plati vacsinou na tych mladych 20r studakov, ktori si chcu privirobit (co hlava nebere, pretoze prave ti by sa mali vyznat). Ale skoro kazdy z vas vie po troch vetach rozpoznat cloveka, ktory do toho vidi a takeho v ZA nastastie mame, bohuzial len jedneho, ale je vidno ze sa vyzna
-obchod pre mna vyuzitelny pre pozrenie monitorov na vlastne oci a nasledne kupenie inde ...vyuzivam skor na doplnky typu cartridge, cd stojan, kupa tlaciarne a pod...
-obchod vie ako na ludi, pretoze je na ociach, ti absolutne neznali by si vsak na radu pri vybere tovaru radsej mali zavolat 14-rocneho syna, ktory vie co je LCD a plazma (sanca ze sami narazia na znaly personal je mala)
-reklamacia no problem..nic ine si ani dovolit nemozu (bohuzial si nespomeniem co som reklamoval )
-ako uz bolo napisane, personal absolutne neznaly..ale tu sa musim pozastavit. Ta neznalost plati vacsinou na tych mladych 20r studakov, ktori si chcu privirobit (co hlava nebere, pretoze prave ti by sa mali vyznat). Ale skoro kazdy z vas vie po troch vetach rozpoznat cloveka, ktory do toho vidi a takeho v ZA nastastie mame, bohuzial len jedneho, ale je vidno ze sa vyzna
-obchod pre mna vyuzitelny pre pozrenie monitorov na vlastne oci a nasledne kupenie inde ...vyuzivam skor na doplnky typu cartridge, cd stojan, kupa tlaciarne a pod...
-obchod vie ako na ludi, pretoze je na ociach, ti absolutne neznali by si vsak na radu pri vybere tovaru radsej mali zavolat 14-rocneho syna, ktory vie co je LCD a plazma (sanca ze sami narazia na znaly personal je mala)
-reklamacia no problem..nic ine si ani dovolit nemozu (bohuzial si nespomeniem co som reklamoval )
We salute the rank, not the man!
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
No musim povedat ze som mal asi stastie ale prave som kupil u nich cez web TV za cenu co nikde inde nema konkurenciu a to sa nejednalo o ziaden vybehovy typ (aspon podla mna nie). Ked sa na to pozriem z tohoto hladiska ako na kazdy iny web shop tak same plus. Dovoz zdarma az do obyvacky (4. poschodie) a este ho aj poskladali. Pri pripadnych problemoch je to kamenny obchod takze predpokladam jednoduchsie riesenie reklamacie. Predpoklad ze tak lahko z trhu nezmizne. Predavaci rovnaky ako na ostatnych weboch (= ziadni).
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ja tak isto...Reinok napísal:Personál v datarte...boli sme si z haluze pozrieť ceny LCD/plazmy...trošku pokukať ponuky...zasmiať sa...(úvod)
S jednym som sa asi pol hodinu rozpraval o tom aky monitor vybrat,kedze personal nemal sajnu ani o tom co je TN panel
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Len pridam novu skusenost. Vyuzil som ich moznost vratenia tovaru do 10 dni bez udania dovodu a uplne v pohode. Nerobili problem. DVD prehravac mal USB ale nie na prehravanie ale iba pre firmware (moja hlupost). Upozornujem ze 10 dni plati pri kupe v kamennom obchode. Cez web to je 7 ako vsade inde.
haaaaaaahaaaaaa. Ja som bol dnes v datarte v europe sc v bb spytat sa na riesenie jedneho mojho problemu ze na notebooku mi na pravej strane usbcka nerozpoznaju externy hdd iba na lavej strane funguje po polozeni tejto otazky mi predavac odpovedal ,,neviem čo by mohlo byť vo veci" a bez slova odišiel ani som nestihol zareagovať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja ti poviem tak, že v predajni robí normálny pracovník, čo chce na seba zarobiť a nie žiadny všeboh....
presne tak,
dnes ti nikto zadarmo nic neporadi, keby si tam ten NB kupoval bolo by to ine
dnes ti nikto zadarmo nic neporadi, keby si tam ten NB kupoval bolo by to ine
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
V Datarte som dlhé roky nakupoval všetku bielu techniku, mali najlepšie ceny, dopravu až do domácnosti, inštaláciu a odvoz starého spotrebiča v cene, ktorá bola porovnateľná s konkurenciou, ale bez dopravy.
Reklamácií som tam riešil viac, vždy k mojej plnej spokojnosti.
Komunikácia perfektná.
Reklamácií som tam riešil viac, vždy k mojej plnej spokojnosti.
Komunikácia perfektná.
DATART NIKDY VIAC
I ked výrobca USB kľúčov DataTraveler (Kingston) na obaloch deklaruje 5-ročnú záruku, DATART sa na Vás vykašle.
Keď som mal už druhý takýto USB kľúč nefunkčný, išiel som do DATARTU (Polus BA). Samozrejme zamietli - 2 roky záruka (kľúč mal 4)- ak chcem viac, mozem ist za ich dodávateľom - ASBIS, alebo do Anglicka (Kingston).
ASBIS ma poslal naspäť do DATARTU, kde bol USB kúpený, ze mi musia dať záruku a oni to potom vybavia.
Takže druhá cesta do DATARTU, kde USB zobrali. Po 33 dňoch mi zavolali, že mám prísť do DADARTU .
Takže tretia cesta do Polus-BA. Pracovníčka mi oznámila, že potrebujú kryt, ktorý sa pred zasunutim kľúča musí dať dole. Argumenty, že kryt po 4 rokoch nemám, nereklamujem a pri použití musí byť dole nezabrali a mám dojem, že keby som ho aj našiel , tak by zase chýbalo niečo iné (originálny obal,....).
Takže výsledok - DATART s výhovorkami a pofidérnym argumentom chýbajúceho krytu zamietol reklamáciu vadného USB kľúča a z 5 - ročnej deklarovanej záručnej doby nezostalo nič.
Po tejto skúsenosti môžem odporúčať len :
DATART OBÍSŤ - TAM VÁS OŠKLBÚ A NÁSLEDNE ZVYSOKA OKAŠLÚ.
DATART NIKDY VIAC !!!
I ked výrobca USB kľúčov DataTraveler (Kingston) na obaloch deklaruje 5-ročnú záruku, DATART sa na Vás vykašle.
Keď som mal už druhý takýto USB kľúč nefunkčný, išiel som do DATARTU (Polus BA). Samozrejme zamietli - 2 roky záruka (kľúč mal 4)- ak chcem viac, mozem ist za ich dodávateľom - ASBIS, alebo do Anglicka (Kingston).
ASBIS ma poslal naspäť do DATARTU, kde bol USB kúpený, ze mi musia dať záruku a oni to potom vybavia.
Takže druhá cesta do DATARTU, kde USB zobrali. Po 33 dňoch mi zavolali, že mám prísť do DADARTU .
Takže tretia cesta do Polus-BA. Pracovníčka mi oznámila, že potrebujú kryt, ktorý sa pred zasunutim kľúča musí dať dole. Argumenty, že kryt po 4 rokoch nemám, nereklamujem a pri použití musí byť dole nezabrali a mám dojem, že keby som ho aj našiel , tak by zase chýbalo niečo iné (originálny obal,....).
Takže výsledok - DATART s výhovorkami a pofidérnym argumentom chýbajúceho krytu zamietol reklamáciu vadného USB kľúča a z 5 - ročnej deklarovanej záručnej doby nezostalo nič.
Po tejto skúsenosti môžem odporúčať len :
DATART OBÍSŤ - TAM VÁS OŠKLBÚ A NÁSLEDNE ZVYSOKA OKAŠLÚ.
DATART NIKDY VIAC !!!
neviem co by si chcel, zarucna doba je zo zakona "iba" 2 roky (mimochodom v USA 1rok...) a vsetko nad ramec by si mal mat uvedene na blocku/fa a ak nemas tak jednoducho plati zakonna zaruka 2 roky takze niet co riesit