ASUS My Cinema-PE6300Hybrid + Windows 7

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Veyron
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 02:11

ASUS My Cinema-PE6300Hybrid + Windows 7

Príspevok od používateľa Veyron »

Zdarec, mám vyššie uvedený TV Tuner a problém je v tom, že ASUS nevydal pre túto kartu driver pre Win7 a ovládač pre Vistu nie je možné nainštalovať. Moja otázka znie je nejaká možnosť ako túto TV kartu spojazdniť?? Ak nie - mám čakať na ovládač alebo sa rozlúčiť s myšlienkou, že túto kartu, ktorú mám sotva polroka(z toho som ju väčšinu času ani nevyužíval), budem musieť predať a kúpiť nejaký model pre ktorý ASUS vydal drivery pre Win7??
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: ASUS My Cinema-PE6300Hybrid + Windows 7

Príspevok od používateľa Snake »

Asus neviem, ale u Pinnacle sa môžeš rozlúčiť, každopádne ti ostáva iba čakať.

.
Veyron
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 02:11

Re: ASUS My Cinema-PE6300Hybrid + Windows 7

Príspevok od používateľa Veyron »

A dokedy??? Ono problém je ten, že ASUS pre väčšinu výrobkov vydal nové drivery pre Win7 ešte dávno pred uvedením a to i na podaktoré modely TV Tunerov, no na tento čo mám ja nič nevidal a nevidím jediný dôvod, prečo tak už dávno neurobil. Vychádza mi z toho iba jedno - nemá v pláne vydať ovládače pre TV Tunery z tej rady ako mám ja, pretože ich výrobu už buď ukončil alebo plánuje. Ja sa v TV Tuneroch absolútne nevyznám, pretože som sa dosiaľ nedostal k jedinému článku o nejakých TV Tuneroch a keď som kupoval tento, tak som zvolil mnou veľmi osvedčenú značku ASUS a vybral som to najdrahšie, čo bolo na slovenskom trhu...ach jo ;( (TV tunery sú fakt asi jediná vec v PC o ktorej toho viem sakramensky málo, teda asi najmenej)

Návrat na "Hardware všeobecne"