Wi-Fi na notebooku - pripojenie na hotspot
Wi-Fi na notebooku - pripojenie na hotspot
vie mi dakto poradit?priatel ma buk HP.V mojom byte sa este pred nedavnom napajal na suseda. Teraz ak sa pokusi napojit,tak mu buk vyhlada siet,ten isty nazov siete,ukaze odomknuta,ale nechce sa pripojit...kde moze byt problem?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Wi-Fi na notebooku
- nieje problem v tom ze mas na NTB pevne nastavenu IP a DNS?
- no, sused si mohol zapnut blokovanie konkretnych (konkretne tvojich) MAC adries, ale ak ma "verejny hotspot" tak je to nepravdepodovne...
T.
- no, sused si mohol zapnut blokovanie konkretnych (konkretne tvojich) MAC adries, ale ak ma "verejny hotspot" tak je to nepravdepodovne...
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Re: Wi-Fi na notebooku - pripojenie na hotspot
ups,tak velmi sa v tom nevyznam.ako sa to da zistit?
- Toman
- VIP
- no, zistis to tak ze ta nepripoji....
- co s tyka adries, zadavala si ich niekedy rucne? (hrabala si sa v nastaveniach a menila tam daco?)
T.
- co s tyka adries, zadavala si ich niekedy rucne? (hrabala si sa v nastaveniach a menila tam daco?)
T.
urcite nemenila.ale vsimla som si,ze aj na inych sietach (v kaviarni)to robilo,to HP siet naslo,bola neblokovana a neprihlasilo,ale iny buk tou istou sietou nemal problem.pocula som,ze to je problem vo Wi-Fi co dava do buku HP.Moze byt pravda?
- Toman
- VIP
- ak sa ini NTB vie pripojit problem je jednoznacne u teba, najskor mas nieco zle nastavene....
- niekoho si zavolaj, takto na dialku to je priam neriesitelne, clovek si zato musi sadnut
T.
- niekoho si zavolaj, takto na dialku to je priam neriesitelne, clovek si zato musi sadnut
T.