Ahojte!
Niekoľko rokov žijem s odnožami Mirandy, ale po kúpení notebooku a následnom nainštalovaní Kubuntu a Win 7 som narazil na jeden problémik. Miranda nejde pod Linuxom. Tak teda hladám vhodný IM.
Moje požiadavky:
Podpora protokolov ICQ, MSN (obe s históriou)
Funkčnosť: Musí bežať na Win 7, Win XP a Kubuntu
Prenositelnosť: Chcem ho mať na USB kľúči a prenášať z jedného PC na druhý (kvôli zachovaniu histórie)
Poradíte mi nejaký?
Pozeral som pidgin, meetro a zephyr, ale nejak som nevypátral, či majú históriu a či mi pôjdu na Linuxe z USBéčka... (keďže som začiatočník do linuxu, tak ani neviem, ako ich dostať na to USBéčko)
Diki vopred
//Sorry, ak som v zlej sekcii
Hladám multiplatformový Instant Messager
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Hladám multiplatformový Instant Messager
Multiplatformovy v style, ze mas na USB spustitelny program, ktory len tak zoberies a spustis na akomkolvek OS - nuz, taky neexistuje. Ano, Pidgin existuje pre mnozstvo OS - no v kazdom musi byt nainstalovany pre danu platformu. Jedine ak by si nasiel nieco beziace pod Javou, tam je sanca.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
No, ide mi hlavne o to zachovanie histórie - čiže to čo som konvertoval na XP chcem mať aj v Linuxe...
Niekde som čítal, že existuje nejaká internetová služba, ktorá ukladá históriu na web... To by mohlo nejak fungovať, nie?
Niekde som čítal, že existuje nejaká internetová služba, ktorá ukladá históriu na web... To by mohlo nejak fungovať, nie?
a co tak http://www.meebo.com" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Nic nemusis instalovat, staci prehliadac. Ak si vytvoris meebo ucet sucasne mozes vyuzivat msn, icq, jabber, google talk....
Pri pouzviani meebo uctu mas aj historiu vsetkych konverzacii. A super vec, prihlasis sa na to z hocakeho compu s netom.
EDIT: pouzivam to uz par rokov a som spokojny
Nic nemusis instalovat, staci prehliadac. Ak si vytvoris meebo ucet sucasne mozes vyuzivat msn, icq, jabber, google talk....
Pri pouzviani meebo uctu mas aj historiu vsetkych konverzacii. A super vec, prihlasis sa na to z hocakeho compu s netom.
EDIT: pouzivam to uz par rokov a som spokojny
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
daco podobne http://www.e-buddy.com" onclick="window.open(this.href);return false;
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim