Stalker: Call of Pripyat
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Stalker: Call of Pripyat
Pre mna si hnusny warezak, hod sem teda fotku obalu hry spolu so stitkom tvojho nicku vedla neho. Uz som zvedavy, na tie tvoje vyhovorky, preco to nemozes urobit.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
test
http://www.computerbase.de/artikel/soft ... l_pripyat/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.computerbase.de/artikel/soft ... l_pripyat/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
wareyak som,nepovedal som ye nie som >D a ye si hry kupujem,napisal som nazor ze mne sa hra nepaci a grafika je o nicom.a co to ma spolocne s warezom? asi nic
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
stefan.koval napísal:wareyak som,nepovedal som ye nie som >D a ye si hry kupujem,napisal som nazor ze mne sa hra nepaci a grafika je o nicom.a co to ma spolocne s warezom? asi nic
Takze warezak nie si, ale nahodil si si podla hornej citacie uz tu hru na PC, ktora oficialne este okrem Ukrajiny (vychodny sektor) v azbuke ani nevysla. Tak potvrd tie tvoje hrdinske slova a odfot si tu originalku hry a postni to sem hrdina.stefan.koval napísal:ja som to nahodil secko na max a komu sa toto paci? ved to ma grafiku z roku 1999. co sa Vam na tomto paci? nekritizujem nikoho len sa pytam a asi mi nieco z tejto hry unika.a to ze mozem behat hodiny po trave bez zmyslu ma netrapi
No a teraz sa zasa budes snazit argumentovat nejakou hlupostou s bazilionmi smajlov v danej vete (odhadujem teda tvoj psychicky vyvoj na urovni 13 az 15 rocneho) uplne bez logiky.
-
- Pokročilý používateľ
mam 24 a hru som hral po anglicky a ziadnu ua verziu,aj ked aj ta je vonku. ak pockas do stredy,vtedy som na intaku tka ti postnem screen z hry aj s mojim nickom kludne a nie som hrdina.lekary a zachranari su hrdinovia,ani ty nei si hrdina.a aby som nezabudol:
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
stefan.koval, tvoj screen z hry nikoho nezaujima. icefire hovori o tom, ze tu hru mas nelegalne, kedze okrem Ukrajiny nikde nevysla, duplom nie v anglictine. Takze by som sa tu s tym, ze si si odniekadial zwarezil hru velmi nevystatoval. Doporucujem precitat si pravidla tohto diskusneho fora.
-
- Pokročilý používateľ
ospravedlnujem sa za porusenie pravidiel,nemal som pisat ze som hru nahodil.
a en som hral....nie rus
a en som hral....nie rus
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ruska verzia bola prelozena amaersky do anglictiny preto si hral hru po anglicky, treba si najrpv zistit okolo toho viacej ako trvdit ze mas EN verziu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Zas ho tu chudaka neukamenujte, urcite aj viaceri z vas si niekedy stiahli warez hru. Peace.
uz sa objavil benchmark...
cez CORSAIR HX520 napajam GIGABYTE P45-DS4 a SAPPHIRE HD4870 1GB ktore spracuvaju udaje z HDD SEAGATE BARRACUDA 750GB/7200/SATA 2, 32MB posielane cez INTEL CORE 2 QUAD 9550 a CORSAIR CM2X2048-6400C5
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Ja len doplnim link na benchmark http://www.extrahardware.cz/benchmark-s ... yat-zdarma" onclick="window.open(this.href);return false;
mne to dalo na mojej zostave v 1680x1050 v priemere 65 fps so vsetkym na max. a z advanced 2xMSAA,akurat psledna cast SunShafts je iba 13 min. a 43 max. priemerne nevidim volajako ostalo skryte.
mne to dalo na mojej zostave v 1680x1050 v priemere 65 fps so vsetkym na max. a z advanced 2xMSAA,akurat psledna cast SunShafts je iba 13 min. a 43 max. priemerne nevidim volajako ostalo skryte.
Tak to by malo aj mne pekne slapat, skusim doma na to kuknut.
mam problem dal som dx 10 a deataili na max a ked pustim hru tak v menu myska ide stale do laveho horneho rohu mam win. 7 neviete mi poradit nieco ?
alebo ako zmenim bez toho aby som isiel do hry v akom dx to chcem hrat ?
alebo ako zmenim bez toho aby som isiel do hry v akom dx to chcem hrat ?
Skús dať Vlastnosti na ten súbor a tam, kde je cieľ, tak daj: nazovsuboru.exe -dx9 Skús. Nič tým nestratíš. Crysis tak fungoval.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ta ruska verzia ma par nedostatkou hlavne co sa tyka tej grafiky, na internete su rozne navody ako grafiku upravit aby to vyzeralo lepsie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)