Fatal errory/hladanie chyby
Re: Fatal errory/hladanie chyby
ok vyzera super pravdepodobne ho berem.....ale ako zistim ci to je naozaj zdroj....grafika to byt nemoze??? ale zas to by zamrzlo a zvuk by isiel dalej nie??
co poviete na tento ??? http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... dp=as99450" onclick="window.open(this.href);return false; bude tam niejaky extra rozdiel oproti tomu ArctingCooling???
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
kvalitou bude horší
asi mas pravdu bude mozno horsi ale urcite je tak 10x lepsi jak ten co tam mam teraz niejaky XY ani neviem co to je ....ked som vyberal zostavu na kvalitny zdroj som zabudol a necakal som ze chyba sa prejavi az tak neskoro po kupe takze som sa poucil....
-
- Pokročilý používateľ
tak teraz radšej nerieš pár eur pri kúpe zdroja, kúp niečo trošku drahšie s čím budeš spokojný aj v budúcnosti...
jasne mas pravdu.....a este aky vpliv ma restart CMOSu pri tejto chybe.....predvcerom som to restartoval a taital to slape aj pri hrach...je to len otazka casu kedy to zacne????
-
- Pokročilý používateľ
ono to vyresetovalo nastavenia biosu, čiže ak tam bolo niečo nesprávne nastavené (ohľadom pretaktovania alebo niečo iné) tak teraz to je na pôvodnej hodnote ktorá väčšinou je tá 100% fungujúca
dakujem ti pekne...uvidim ci to pomoze....ak to urobi len 1x tak Arcting cooling sa dava do bedne
takze ten ArcticColling 550 uz je v bedni, pocitac o poznanie slape tichsie ale moj problem sa vyriesil z polovice....... cez vsetky zatazove testy prejde uplne v pohode,nehlasi nijake chyby....teploty v pohode ale napriklad na CoD World at War to aj tak sazekne...obraz aj zvuk....pred tym ako tam bol stary zdroj ten nepresiel testami POWER SUPPLY .....tento je ok a preto ma to prekvapilo kde moze byt chyba myslel som ze v zdroji.......cize som asi na zaciatku