Grafika 90c na ploche nehuci v hre huci
Grafika 90c na ploche nehuci v hre huci
cawte maM TAky problem ked idem , zapnem pc a ide tak sami vzdy zobrazi chceking nstfu disk for consistency , uz som to aj nechal spravit ale vzdy ked zapnem komp mi to kontroluje a sami nastartuje komp do winu niekedy mi ta mys ide uplne seka jak keby som mal 1fps na ploche a potom sami vyhodi modra obrazovka , teraz som vo wine a idemi to ale musel som dat manualne chladit grafiku lebo ked nedam manualne nechladi iba ked hram hru chladi nevete v com je problem grafika ma na ploche 90c a chladic nehuci ale v hre huci a potom sa mi to sekne na tej prac ploche ked nehuci potom sa musim ponahlat a manualen nastavit pls pomozte mi grafika hd4870x2
Re: Grafika 90c na ploche nehuci v hre huci
tak nic uz mi to ani do winu nejde ani repair nemozem dat lebo ked ho dam ide ide potom ako keby obrazovka mala 1fps vsetko seka a pocitac da modru obrazovku , co mam robit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no pises ako talian co to preklada cez online slovnik... ale myslim ze viem kde je tvoj problem..
to ze ti stale kontroluje to neviem co... pri starte.. tak s tym neporadim.. teda poradim ale mozno je to .. vysvetlim to takto
bazukou na chrobaka... ale urcite ucinne ... teda preinstaluj widnows...
na tu druhu vec typujem povoleny chladic dones graficku profikovi.. (alebo si ju pokaz sam) nech poriadne prichyti chladic a da poriadnu pastu..
to ze ti ventilator nefuka na ploche.... je "NORMALNE" ty talian... v 2D mode to nehreje... teda nemalo by, vecsinou su tak robene vsetky grafiky
to ze ti stale kontroluje to neviem co... pri starte.. tak s tym neporadim.. teda poradim ale mozno je to .. vysvetlim to takto
bazukou na chrobaka... ale urcite ucinne ... teda preinstaluj widnows...
na tu druhu vec typujem povoleny chladic dones graficku profikovi.. (alebo si ju pokaz sam) nech poriadne prichyti chladic a da poriadnu pastu..
to ze ti ventilator nefuka na ploche.... je "NORMALNE" ty talian... v 2D mode to nehreje... teda nemalo by, vecsinou su tak robene vsetky grafiky
no pri tej moderj obrazovke pise
A clock interrupt was not received on a secondary procesor with allocated ......
A clock interrupt was not received on a secondary procesor with allocated ......
ale ja nechapem sak mi doteraz vsetko islo teraz ked zapnem komp mi to zastane pri tom logu a tam sekne a modra obrazovka
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak toto je pri OC CPUDonwey napísal:no pri tej moderj obrazovke pise
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
alebo ak sa prehreje... to sposobuje tiez nestabilitu
mal som cpu na 3ghz ale teploty nepresiahly ani 75c takze vobec neviem v com je problem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
táto konkrétna hláška je viac menej o napájaní CPUVacropoli napísal:alebo ak sa prehreje... to spôsobuje tiež nestabilitu
tak či onak máš niečo v neporiadku, nahod všetko na default a uvidíš
celá zostava v podpise by pomohla bo veštecké gule sú v čase krízy nedostatkové
Spoiler: ukázať
vsetko je na default a stale to pise skusim zajtra asi no
-
- Pokročilý používateľ
ee ja som to myslel takto..
ak sa ti prehreje jadro, tak moze byt takisto nestabilne ako keby si to pretaktoval...
samozrejme moze byt problem aj v napajani...
ak sa ti prehreje jadro, tak moze byt takisto nestabilne ako keby si to pretaktoval...
samozrejme moze byt problem aj v napajani...
tak co mam robit keby to neprestalo ?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
no 75°C je ho ho hodne... problém môže byť aj tu... skontroluj, či máš dobre nasadený chladič na procesoreDonwey napísal:mal som cpu na 3ghz ale teploty nepresiahly ani 75c takze vobec neviem v com je problem
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
to mam spravne , nic som s nim nerobil aj funguje .
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ak ho máš správne, tak nemôže mať 75°C... ja som mal na cpu ac frízer 64 a teploty mi vybehli na 65 -70°C keď som bol na ploche (procesor má ochranu nastavenú na 72°C) a čuduj sa svete, vyskočila mi zospodu spona a frízer tam len tak voľne visel
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16