win 7 BSOD OR LAG

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Donwey
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

win 7 BSOD OR LAG

Príspevok od používateľa Donwey »

cawte asi pred 3 dnami mi isiel comp uplne super a teraz mam takyto problem pc je 4gb ram , core i7 920 , hd4870x2 , asus p6t deluxe , win 7 64bit . zapnem pocitac a zastane na expres gate zapnem este raz a ide potom mi zastane na nacitani ked je to logo win 7 tam mi to sekne a modra obrazovka ... Machine Check Exception ... make sure you have new hardware or software properly installed .... STOP : 0x00000009c , 0x0000000000000000, 0xFFFFF880030FFC70 ..... a potom pochivili zase zapnem komp vsetko je ok ide na prac plochu a zachvilu mi to zacne strasne sekat 1fps a sekne modra obrazovka . tak sa mi zase raz podarilo na prac plochu rychlo som prepol grafiku v ccc na manual fan control dal som tam 70\100 a islo vsetko super nic neseklo dokonca som hral nake hry ale potom som vypol komp a nesiel zas pustit . neviete co s tim je? teraz ked som ho zapol zas mi to sekne u nacitavani loga a modra obrazovka , nikdy mi to predtim nerobilo { v safe mode mi to nerobi tam sa dostanem } ale system restore nemozem dat bo tam mi to sekne tak isto . tak vas prosim o pomoc
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: win 7 BSOD OR LAG

Príspevok od používateľa Snake »

subfórum na windows 7 vidíme však? Presunuté

.
Donwey
Používateľ
Používateľ

prosim vas niekto mi pomozte :smutny:
Používateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa gammaray »

Ten system ti slapal dobre az do nejakej chvile ked si nieco updatoval alebo nove instaloval ? Popis co si robil predtym ako to zacalo.
Instaloval si express gate a potom to zacalo alebo ??
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Donwey
Používateľ
Používateľ

predtym nez to zacalo mi slo vsetko super stahoval som si hudbu a tak . potom som jeden den vysaval byt tak ma napadlo ze si povysavam pc trosku od prachu { tak som to povysaval ale pri tom som sa vobec nedotkol komponentov } a este som cistil klavesnicu a to je asi tak vsetko . teraz je taky problem ze pridem na prac plochu a akoby mala 1fps po 1minute a potom sekne a retart treba :cry:
v safe mode som si prescenoval cez aviru vsetko a nasiel 7 nieco ale to som vymazal a stale to robi . teraz som menil ramky vsetko dotlacil a zatial to ide dobre no uvidime ako zajtra { expres gate mam na auto na biose takze vzdy sa mi spusti }
tak uvidime zajtra , napisem :)

Návrat na "Operačné Systémy"