Tlaciaren netlaci
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Tlaciaren netlaci
Zdravim. Mam jeden problem s tlaciarnou Epson Stylus C42UX a to ze prestala tlacit. Najskor som si myslel, ze zaschla hlava, tak som ju rozobral, vycistil liehom, ale stale nic. Nevytlaci ani jediny bod. Ako keby nemala atrament, ale pritom naplne su do 1/3 plne. Pritom asi pred 3 tyzdnami som ju tiez cistil a vtedy este tlacila. Skusal som ju aj v inom PC ci nahodou ovladace nehapruju, ale ani tam netlacila.
Prosim o kazdu radu, co by mohla pomoct. Dakujem
Prosim o kazdu radu, co by mohla pomoct. Dakujem
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- beggar
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2005, 20:00
Ja na mojej Canon BJC-2000, som mal problem tiez, ze mi tlacova hlava netlacila a tiez som si myslel, ze je to zaschnutym atramentom, ale nebolo. Ja som mal nedostatocny kontakt medzi tlacovou hlavou a kontaktom v tlaciarni, pretoze som hlavu vyberal vonku a zakladal a tie kontakty sa "vydrali".
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA XPG Gammix D10 32GB, gpu GeForce RTX 3060 Ti
Ja som mal zase taky problem ,ze som netlacil asi 2 mesiace(leto) a zaschli mi trysky na toneroch.Mam HP.Nie ze by to netlacilo vobec ale robilo to take blbe pasikave obrazky proste niektore trysky sli aniektore nie.Potom som nasiel na nete navod,asi takto.
Do nadobky,napriklak vrchnak od vyzivy(ja som pouzil vrchnak z cake balenia cd,asi vies co myslim aspon dufam)das nejaku handricku najlepsie bielu trocha horucej vody a za cajovu lyzicku obycajneho octu.Octu nedaj vela je to predsa len kyselina a tonery maju vo vnutry gumene tesnenie a to by ti rozozralo a prepustalo by farbu.Postav to na tu handicku asi na dve hodiny.naschval pisem ze je najlepsie bielu handricku lebo uvidis ci ti to nejaku farbu pusta.Ja to mam overane a pouzivam to aj keD naplnam cartridge.Osobne mam 100 spokojnost.Naklady su nulove a prinajhorsom kupis novy cartridge.
Daj vediet ako si dopadol som zvedavy
Do nadobky,napriklak vrchnak od vyzivy(ja som pouzil vrchnak z cake balenia cd,asi vies co myslim aspon dufam)das nejaku handricku najlepsie bielu trocha horucej vody a za cajovu lyzicku obycajneho octu.Octu nedaj vela je to predsa len kyselina a tonery maju vo vnutry gumene tesnenie a to by ti rozozralo a prepustalo by farbu.Postav to na tu handicku asi na dve hodiny.naschval pisem ze je najlepsie bielu handricku lebo uvidis ci ti to nejaku farbu pusta.Ja to mam overane a pouzivam to aj keD naplnam cartridge.Osobne mam 100 spokojnost.Naklady su nulove a prinajhorsom kupis novy cartridge.
Daj vediet ako si dopadol som zvedavy
viem ze je to OT. ale preto niet nad hp deskjet pobabre sa hlava - kupis novu napln aj s hlavou a mas po problemoch. Mne tiez najprv skapala Cannon BJC 2000 ale ja so pocul ze super je vycistit hlavu naparenim. ze vraj rozpusti atrament a parada tak som naparil jak divu az sa mi cela skrutila jak hokejka nad horakom a problem bol vyrieseny :RLOL:
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW
s casti mas pravdu ale daju sa najst typy hp ja mam hp 5150 a tam stoji cierna napln 700 sk. a je na 450st. tvoja canon za 450Sk je na kolko? asi tak na 200 st. a hned pomer strana/Sk je v hp vyhode. aspon tak to bolo, ked canon konecne davaju viac tak potom som ticho.
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW