Objednávka z eBay :)
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Objednávka z eBay :)
Dobrý deň,
kto by bol ochotný mi objednať jednu hodnotnejšiu vec z eBay ? Cena okolo tých 200$, platba po prevzatí balíku. Samozrejme dajaká finančná odmena pre objednávateľa
Od objednávateľa požadujem :
1.) Každodennú (nieže bude online raz za 10dní) komunikáciu (ICQ, E-Mail, SS, Skype, SMS ...)
2.) Aby bol dôveryhodný (nejaký ten vyšší rank, moderátor atď. ... užívatelia s 1 príspevkom sa ani nehlášte )
Nanešťastie nikto z mojho okolia (áno, je to kruté) nemá Pay Pall účet, preto prosím o vašu pomoc.
Nieje v tom nijaká zlomyselnosť, len prosba o pomoc
Ďakujem
PS: ak to patrí do inej sekcie, tak pls, presun
kto by bol ochotný mi objednať jednu hodnotnejšiu vec z eBay ? Cena okolo tých 200$, platba po prevzatí balíku. Samozrejme dajaká finančná odmena pre objednávateľa
Od objednávateľa požadujem :
1.) Každodennú (nieže bude online raz za 10dní) komunikáciu (ICQ, E-Mail, SS, Skype, SMS ...)
2.) Aby bol dôveryhodný (nejaký ten vyšší rank, moderátor atď. ... užívatelia s 1 príspevkom sa ani nehlášte )
Nanešťastie nikto z mojho okolia (áno, je to kruté) nemá Pay Pall účet, preto prosím o vašu pomoc.
Nieje v tom nijaká zlomyselnosť, len prosba o pomoc
Ďakujem
PS: ak to patrí do inej sekcie, tak pls, presun
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
Re: Objednávka z eBay :)
Ak ti ide len o ten Paypal, založiť si ho môžeš kedykoľvek a peniaze tam dostaneš aj normálnym prevodom...
Me like Pentium
- XZKX
- Čierna listina bazáru
na eBay by som sa ja zaregistroval ale ako si písal, problém spočíva v Pay Pal. Keďže som zo Slovenska, potrebujem na založenie PP účtu kreditnú kartu (embosovanú, aktivovanú ... to je jedno) čo ja samozrejme nemám. Rodičia nemajú ale ich by som do toho nechcel veľmi miešať (nejak extra nespolupracujú). Podľa dakoho stačí založiť PP účet, a v banke vložiť na účet peniaze, ale už na viacerích miestach som čítl, že potrebujem tú kartu. Tak ako to vlastne je ?
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nic nepotrebujes specialne ziadnu embosovanu nic
staci ti obycajna platobna karta, trocha trpezlivosti a hlavne nebyt lenivy jak lemra
mysim ze styl tebou polozenych podmienok motivuje haldu ludi pomoct ti uplne nezistne
staci ti obycajna platobna karta, trocha trpezlivosti a hlavne nebyt lenivy jak lemra
mysim ze styl tebou polozenych podmienok motivuje haldu ludi pomoct ti uplne nezistne
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- XZKX
- Čierna listina bazáru
nemámlezgy napísal:staci ti obycajna platobna karta
Normálne len :
1.) Založím PP účet
2.) Vložím na PP peniaze cez dajakú banku (ani u jednej banky nemám žiadnu kartu)
3.) Utrácam pomocou PP
by nestačilo ?
Defaultne žiadnu platobnú kartu nepotrebuješ, môžeš mať PP a len si tam poslať peniaze z banky, alebo iného účtu, akurát sú tam limity pre vyplácanie
Me like Pentium
- XZKX
- Čierna listina bazáru
A je to reálne, že napr. matka pôjde do banky (kde aj má kartu), dá im peniaze a, že majú to vložiť na PP účet xxxxxxxxxxxxx ?
Ako mám chápať ten limit pre vyplácanie ?
Ako mám chápať ten limit pre vyplácanie ?
- lezgy
- Pokročilý používateľ
napr
vsade je to normalne len ludia ktori sa s tym este nestretli sa boja co je pochopitelne
PP je nieco ako Mbank takze myslim ze sa nemas coho obavat
akurat PP na dost vysoke poplatky..aspon mne sa zdalo ale furt lacnejsie ako prevod do zahranicnej banky bankou
vsade je to normalne len ludia ktori sa s tym este nestretli sa boja co je pochopitelne
PP je nieco ako Mbank takze myslim ze sa nemas coho obavat
akurat PP na dost vysoke poplatky..aspon mne sa zdalo ale furt lacnejsie ako prevod do zahranicnej banky bankou
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
sak aj obycajna platobna karta je lebo môze byt embosovana ked nevies co to je tak nepislezgy napísal:nic nepotrebujes specialne ziadnu embosovanu nic
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
mne to islo s zakladnou visa electron...(vub)
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- lezgy
- Pokročilý používateľ
vies chlape mas zrejme 19 rokovmiso2911 napísal:sak aj obycajna platobna karta je lebo môze byt embosovana ked nevies co to je tak nepislezgy napísal:nic nepotrebujes specialne ziadnu embosovanu nic
ked paypal zacinal bral vyslovene iba embosovane cize ak si mal kartu bez toho tzv reliefu tak si si nou na paypale mohol ...
chytat za slovicka sa mozeme aj celu noc
jednoducho embosovana niekedy znamenala mat vyraene cisla a ine karty neakcepovalo
europa fungovala trocha inac ako tunajsi blok statovc ale to je na dlhu a hlavne inu debatu
edit
II.
Definície pojmov
ATM (bankomat) (z angl. Automated Teller Machine) je elektronické zariadenie s automatickým overením Kreditnej karty ako aj údajov o jej Držiteľovi, označené logom príslušnej medzinárodnej Kartovej spoločnosti umožňujúce Držiteľovi karty výber hotovosti, prípadne ďalšie služby, prostredníctvom Kreditnej karty s použitím PIN kódu.
Banka je Československá obchodná banka, a. s. so sídlom: Michalská 18, 815 63 Bratislava, IČO: 36854140 zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sa, vložka č. 4314/B.
Blokovaná karta je Kreditná karta, ktorej bolo dočasne alebo trvale obmedzené použitie.
Deň splatnosti je kalendárny deň v mesiaci uvedený v Zmluve, do ktorého musí Držiteľ Hlavnej karty uhradiť splátku.
Deň uzávierky je deň v mesiaci, kedy banka vypočíta dlžnú sumu za posledné Mesačné obdobie, vyhotoví a zašle Držiteľovi Hlavnej karty Výpis.
Disponibilný zostatok je suma peňažných prostriedkov, ktoré je Držiteľ karty oprávnený použiť na vykonávanie Transakcií Kreditnou kartou. Výška Disponibilného zostatku rovná súčtu výšky nevyčerpaných peňažných prostriedkov zo schváleného Úverového limitu a výšky peňažných prostriedkov poukázaných v prospech Kartového účtu, ktoré neboli Držiteľom karty čerpané ani použité na úhradu peňažných záväzkov voči Banke.
Dlžná suma je výška zostatku čerpaného úveru, úroky a všetky príslušné poplatky ku Dňu uzávierky. Dlžná suma sa zvyšuje o zostatok neuhradenej Dlžnej sumy z predchádzajúceho obdobia (podľa posledného Výpisu) na danom Kartovom účte.
Dodatková karta je Kreditná karta, ktorú Banka vydá so súhlasom Držiteľa Hlavnej karty k jeho Kartovému účtu a čerpanie Dodatkovou kartou sa realizuje z úverového limitu Hlavnej karty. K Hlavnej karte je možné vydať viac ako jednu Dodatkovú kartu.
Držiteľ Karty je Žiadateľ, ktorému bola Bankou vydaná Kreditná karta.
Embosovaná karta je Kreditná karta s reliéfnym záznamom personifikačných údajov určená na výber hotovosti z bankomatu, v Banke, prípadne v iných bankách a pobočkách zahraničných bánk ako aj k bezhotovostnej úhrade tovarov a služieb prostredníctvom POS terminálu, Imprintra alebo internetu.
Hlavná karta je Kreditná karta toho Držiteľa karty, ku ktorého Kartovému účtu je stanovený Úverový limit.
Hotovostný limit je maximálna suma, do výšky ktorej je Držiteľ karty oprávnený počas Bankou stanoveného obdobia čerpať hotovosť Kreditnou kartou.
Imprinter je mechanický snímač reliéfneho záznamu na Embosovanej karte umiestnený u Obchodníka, ktorý umožňuje Obchodníkovi prijímať Embosované karty na bezhotovostnú platbu výlučne s podpisom Držiteľa karty.
Československá obchodná banka, a. s.
ak uz sa mame bavit oficialne
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Ano, za všetko čo ste mi tu popísali veľmi pekne Ďakujem. A keďže ja nemám žiadnu kartu u žiadnej banky, už mi len zostáva zohnať dakohom kto by mi tú "vec" objednal
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
akože ty chceš objednať vec za 200$ ktoré mi následne zaplatíš až keď sa to dostane k tebe?
- XZKX
- Čierna listina bazáru
áno, znie to hrozne blbo ale nemám na výber. Risk je tam rovnaký ako keď na dobierku kupuješ napr. Core i7, lenže ja nevidím dôvod, prečo by som to nemal prebrať keď ja sám prosím o vašu pomoc. Peniaze mám, keď treba, tak ich aj odfotím
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
tak tomu ver že to znie blbo. špekulantov už bolo habadej a tebe sa za ten čas kým to sem príde môže stať hocičo. potom si dotyčný môže s tovarom ktorý je mu na nič akurát tak vieš čo