Sutaz GOODRAM so spolocnostou Wilk Elektronik
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Re: Sutaz GOODRAM so spolocnostou Wilk Elektronik
No, konečne jeden schopný ktorý po mne neziape a vie situáciu riešiť aj v kľude...
Takto, ja som nikde nenapísal, že mám byť teraz zaradený do "košíka" a zlosovanie má byť odznova..Ja by som túto vec nechal tak, ok, stalo sa, je to bug (dúfam, že sa odstráni) a je mi to jedno, ako vravím, tie ceny nepotrebujem..Začal som to riešiť len preto, že mi tu niekto napísal ŽE SI MÁM PRIZNAŤ CHYBU..JA si mám priznať chybu? kde som ja spravil chybu? zato, že som nedodržoval spomínané veľké a malé písmená? keď všade je normálne, že je to jedno, či sú písmená veľké alebo malé.. Kde v pravidlách to bolo napísané? napíšte to tam a ja to budem dodržaivať!
Ako som povedal, plne chápem, že sa stala chyba, ale nemienim si JA priznať chybu, keď všetci vieme, že nebola u mňa..
Takto, ja som nikde nenapísal, že mám byť teraz zaradený do "košíka" a zlosovanie má byť odznova..Ja by som túto vec nechal tak, ok, stalo sa, je to bug (dúfam, že sa odstráni) a je mi to jedno, ako vravím, tie ceny nepotrebujem..Začal som to riešiť len preto, že mi tu niekto napísal ŽE SI MÁM PRIZNAŤ CHYBU..JA si mám priznať chybu? kde som ja spravil chybu? zato, že som nedodržoval spomínané veľké a malé písmená? keď všade je normálne, že je to jedno, či sú písmená veľké alebo malé.. Kde v pravidlách to bolo napísané? napíšte to tam a ja to budem dodržaivať!
Ako som povedal, plne chápem, že sa stala chyba, ale nemienim si JA priznať chybu, keď všetci vieme, že nebola u mňa..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
odporucam to tu locknut skor nez sa tu seci zacneme hadat ja stojim za organizatormi, pretoze sam som uz prakrat vselico organizoval a viem ze toto sa stava... neni to nic tragicke. aj tak, spocitaj si aku realnu sancu si mal vyhrat...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Dokážete pochopiť, že ja o tie ceny nestojím? a beriem to, že sa stala chyba? Keď je to normálne, že sa takáto chyba stane, tak by malo byť aj normálne aby tu aj niekto z vedenia povedal aspoň blbé "pardón", stala sa chyba, odstráni sa..o nič iné tu nejde, len o to, že si vraj mám priznať chybu ja. Ide o princíp..
no, este stale ti mozu nasit bug-abuse, ze sa prihlasujes ako prideBamma_boy napísal:Dokážete pochopiť, že ja o tie ceny nestojím? a beriem to, že sa stala chyba? Keď je to normálne, že sa takáto chyba stane, tak by malo byť aj normálne aby tu aj niekto z vedenia povedal aspoň blbé "pardón", stala sa chyba, odstráni sa..o nič iné tu nejde, len o to, že si vraj mám priznať chybu ja. Ide o princíp..
ale nie, chyba je urcite v skripte, kedze ignoruje pismenka (v niektorych castiach)
ale nic to nemeni na fakte, ze chyba je aj na tvojej strane, nakolko nedodrziavas prihlasovanie identickym loginom
takze z pohladu mojho (staby blbeho uzivatela): mas male bezvyznamne + za najdenie chyby v skriptoch
teraz uz iba treba dufat, ze sa to do buducna odstrani
lava, prava, lava, prava ...
Ja vám hoši nejak neviem...do systému súťaží síce nevidím, do vedenia stránky detto, ale vidím to takto:
- užívateľ sa prihlasuje pod rozdielnymi nickmi = chyba organizátora (?)
- práve naopak, takmer nikde nie je normálne, že by sa akceptovala zámena veľkých a malých písmen v heslách
- s tými pravidlami - aby sme neskončili pri takých pravidlách, ako tuším v tom návode k mikrovlnke "mikrovlnka neslúži na sušenie domácich zvierat"...
Tak či onak, je už pravidlom že pri každej súťaži sa niečo udeje, potom to takto vyzerá... Ja by som možno bol za to, keby sa ceny rozdávali v nejakej giveaway akcii, ale tam by sa asi tiež našli dáke problémy
- užívateľ sa prihlasuje pod rozdielnymi nickmi = chyba organizátora (?)
- práve naopak, takmer nikde nie je normálne, že by sa akceptovala zámena veľkých a malých písmen v heslách
- s tými pravidlami - aby sme neskončili pri takých pravidlách, ako tuším v tom návode k mikrovlnke "mikrovlnka neslúži na sušenie domácich zvierat"...
Tak či onak, je už pravidlom že pri každej súťaži sa niečo udeje, potom to takto vyzerá... Ja by som možno bol za to, keby sa ceny rozdávali v nejakej giveaway akcii, ale tam by sa asi tiež našli dáke problémy
No, nebudem sa vyjadrovat k nicomu vyssie, nema to vyznam.
Poviem len, ze ziadna dalsia sutaz uz nebude. Dovody si kazdy domysli.
Poviem len, ze ziadna dalsia sutaz uz nebude. Dovody si kazdy domysli.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a nam ostatnym nezostava ine len podakovat sa tym ktori tomu dopomohli
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
podla mna je blbost takto odignorovat dalsie sutaze len za to ze sa stalo nedorozumenie to je take utekanie z bojiska
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
s landrowerom ďakujeme
miso: aké nedorozumenie.. všetci vieme kde sa stala chyba ..
..toto bola jediná súťaž na svk, ktorej som sa pravidelne a s radosťou zúčastňoval
miso: aké nedorozumenie.. všetci vieme kde sa stala chyba ..
..toto bola jediná súťaž na svk, ktorej som sa pravidelne a s radosťou zúčastňoval
- PROViSiON
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Apr, 2008, 14:00
No ja neverím že som mal také šťastie. Neverím. Teším sa na tie krowky. Pekný darček k dnešným meninám.
ved dobre spravil chybu ale ani on ani nikto iny nechcel aby sa to stalo tak proste si myslim ze je blbost rusit sutaz kvôli takej kravine
___________________________________________________________________________________________________________
Nejde o kravinu. Ide o to ze sa stale vyskytuju taketo problemy.miso2911 napísal:ved dobre spravil chybu ale ani on ani nikto iny nechcel aby sa to stalo tak proste si myslim ze je blbost rusit sutaz kvôli takej kravine
A nech robime cokolvek**, stale sa to opakuje. Ako dobry priklad posluzi jedna z minulych sutazi, kde padlo obvinenie, ze manipulujeme losovanie na random.org - to je uz taky nezmysel, ze to tazko komentovat. Velka stranka random.org z medzinarodnych domen, ktoru sme vraj my zmanipulovali aby jej generator nahodnych cisel hodil to co potrebujeme v malej slovenskej sutazi. Hmm. Plus, v normalnom svete, neanonymnom, s vymahatelnym pravom sa toto vola krive obvinenie z trestneho cinu. A za co? Za snahu, energiu, spokojnost sponzora a vacsiny sutaziacich. Ide o to, ze sa stale najde ktosi co nam za nas cas/energiu/snahu akurat vynada a obvini nas z niecoho "cim horsieho tym lepsie". Random.org obvinenie mimochodom bolo od uzivatela Pappale, ktory prave v tejto (=Wilk) sutazi vyhral USB kluc - asi fakt ocenujeme tych co z nas robia podvodnikov, ze
**robime co vieme. Nepriestrelny system by zahrnal pravidla typu "dieta v automatickej pracke" a programovanie, ktore by vycerpalo zdroje pre ine potrebne veci pre beh pc.sk/pretaktovanie.sk. Uz takto je to na hranici nasich moznosti, a za akymkolvek limitom pre ktory by to ktosi robil zadarmo. Ak si niekto mysli ze to robime kvoli citanosti, tak ponukam overitelny udaj ze minula sutaz tvorila 1,5% z oktobrovych zobrazeni pc.sk (co je zanedbatelne vzhladom na to aku cast clovekohodin to zabralo = dal sa tento cas vyuzit lepsie = je to skutocne len sluzba citatelom).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
su to len decka co nevedia co so sebou. Nemozete si to az tak pripustat ku telu. Sutaze su super, a ze to par neandrtalcov pokazi?? Kolko ich je z toho poctu co su spokojny. Ked to budu 2 zo 100, takt o su 2% co je zanedbatelne. Ja som osobne rad ze sa tu robia sutaze, ze sa robia Lan Party, a myslim ze takych je vacsina.
EDIT RP: LANky sa pravdaze budu robit nadalej
EDIT RP: LANky sa pravdaze budu robit nadalej
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
jasné, že väčšina, ale chuť do toho dokáže pokaziť jediný
no nič, budeme teraz už len čakať, kedy budú súťaže robiť oni "ufrflanci"
...samozrejme, s radosťou si zasúťažíme
no nič, budeme teraz už len čakať, kedy budú súťaže robiť oni "ufrflanci"
...samozrejme, s radosťou si zasúťažíme
Bohuzial musime - taketo obvinenia proti ktorym sa v podstate ani neda branit citaju mnohi ludia, ktori v tejto dobe z deziluzie zo sucasneho stavu spolocnosti uveria, ze obvinenia su pravdive. Mozu to citat nam blizky ludia, kolegovia z prace, sponzori sutazi atd.. Nie je to nic prijemne, a opat - za co, za nasu snahu? To nie je fer, a nik nemoze ocakavat, ze toto budeme robit donekonecna (tych sutazi kde sme to zniesli bolo predsa viacero).HellAngel napísal:su to len decka co nevedia co so sebou. Nemozete si to az tak pripustat ku telu. Sutaze su super, a ze to par neandrtalcov pokazi??
A nedramatizujte to, ved mozte sutazit na inych strankach