Navrhnite algoritmus
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Máj, 2008, 18:50
Navrhnite algoritmus
Navrhnite algoritmus, ktory pre zadane prirodzene cislo n zobrazi na vystupe vsetky prvocisla v interavale <2,n>. Vopred dakujem lebo neviem s tym ani pohnut )) mozete mi to poslat na moj mail: delux2@post.sk
Vdaka ))
Vdaka ))
CASE: Midi tower Colorist CPU: AMD Athlon X2 Dual-Core 5000 MB:ASUS M2A-VM, RAM: Corsair DDR2 2GB Twin x2 HDD:WD Caviar XL 32 GPU: Gainward bliss 8800GT PCX 512 MB chladic: Accelero S1 a vetrak Noctua NF-P12
Re: Navrhnite algoritmus
len taka "drobnost", v ktorom jazyku to chces?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Nový používateľ
C++
CASE: Midi tower Colorist CPU: AMD Athlon X2 Dual-Core 5000 MB:ASUS M2A-VM, RAM: Corsair DDR2 2GB Twin x2 HDD:WD Caviar XL 32 GPU: Gainward bliss 8800GT PCX 512 MB chladic: Accelero S1 a vetrak Noctua NF-P12
Algoritmus predsa nema nic spolocne s jazykom.
Skus pozriet temu z predminuleho tyzdna : http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 33&t=57381" onclick="window.open(this.href);return false;
Skus pozriet temu z predminuleho tyzdna : http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 33&t=57381" onclick="window.open(this.href);return false;
no, mne sa to lepsie predstavuje, ked viem v com to chcem spravit...Algoritmus predsa nema nic spolocne s jazykom.
http://rosettacode.org/wiki/Sieve_of_Eratosthenes" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nový používateľ
ja ssa to pokusimnieako spravit ale nedavam tomu velku sancu
delux23 napísal:ja ssa to pokusimnieako spravit ale nedavam tomu velku sancu
Ak to naozaj nepojde - a skusit treba - tak hotove riesenia najdes tu : http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 33&t=57381" onclick="window.open(this.href);return false;
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
domace ulohy mas vediet ty. ked sa neucis, alebo ked chodis namiesto do skoly niekam chlastat, tak si nes nasledky. nik za teba nebude robit tvoje veci.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Nový používateľ
hej hej demente nevies o co ide ))
//edit MBG: to "demente" patrilo Shiro-vi ? A je to odvodené od slova dement ? Ak si na obe otázky odpovedal áno, tak mám jeden odkaz pre teba: Takéto urážlivé prezývky si nechaj pre svojich kamošov, a nepíš ich na fórum ľuďom ktorí ti hodia pravdu do očí...možeš na to doplatiť...
//edit MBG: to "demente" patrilo Shiro-vi ? A je to odvodené od slova dement ? Ak si na obe otázky odpovedal áno, tak mám jeden odkaz pre teba: Takéto urážlivé prezývky si nechaj pre svojich kamošov, a nepíš ich na fórum ľuďom ktorí ti hodia pravdu do očí...možeš na to doplatiť...
Nakopni nás, kým nedostaneš ban, načrtni nejaké možné riešenie... čo povieš na x+y=z na druhú lomeno štyri?
Me like Pentium
jaj vidis, som na to zabudol... mam ho uz hotovy ale zvysok by som asi prebral v teme Bazar
tu sa vraj obchodovat nema...
tu sa vraj obchodovat nema...
pravdu mas, nevieme o co ti ide ...delux23 napísal:hej hej demente nevies o co ide ))
v jednom z spomenutych linkov mas riesenie, aj so zdrojakmi asi do 20tich programovacich jazykov.
tento problem by sa dal uz davno povazovat za uzavrety ...
lava, prava, lava, prava ...