Ahoj
Takze ma podobny problem.
V decembri budem mat 17, som ziakom 2. rocnika na gymnaziu.
Rozmyslam o tom, ze konecne by som si zalozil nejaky ucet.
Ide mi hlavne o to, aby som platil co najmenej ( najlepsue nic ) za bezne veci, ako vyber z bankomatu, internet banking a podobne. Je mi jedno, aky to ma urok, kedze neplanujem mat na ucte nejake velke sumy...
Co by ste mi teda radili?
Dakujem
Ktorý študentský účet si vybrať?
Re: Ktorý študentský účet si vybrať?
mBank... nezaplatis ani ň a dostanes kvalitne sluzby
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
najlepsie mbank, ale ten je az od 18 (ak sa nemylim)
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
ja mam tiez 17 rokov, a pred mesiacom som si vybavoval studentsky ucet EURO26 v SLSP. Absolutna spokojnost, karta VISA Electron zadarmo, vybery zadarmo (SLSP bankomaty), prevody,sms o pohybe na ucte, jedine sa plati 30 centov riadenie uctu mesacne, a jednorazovy poplatok 5 € (zostatok) a priblizne 1,6 € za aktivovanie sluzieb cez internet. Musis tam ist so zakonnym zastupcom, ktory bude tiez môct sledovat pohyb na ucte kym nebudes mat 18. Ma to dobre vyhody ze mam ten ucet do 26 r. a nizke poplatky.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
No vyzera to tak, ze budem mat od Slovenskej sporitelni ucet, pretoze sestra ejden nevyuziva....
BTW : EURO26 ma zaujalo, avsak nepaci sa mi, ze mi moze sledovat rodic, co robim... Tak ale je pochopitelne, ze preco je to tak...
BTW : EURO26 ma zaujalo, avsak nepaci sa mi, ze mi moze sledovat rodic, co robim... Tak ale je pochopitelne, ze preco je to tak...
Mam 3 rok Tatra Academy,uplna spokojnost pravidelne chodia informaie o pohyboch na ucte aj rocny sumar postou,uz neplatim ani tych 11sk mesacne poplatky,bezproblemovo funguje s paypal (visa electron),jedine mi trochu vadi ze v Tatrabanke sa grid karta zmenila na citacku a tu sa mi so sebou nechce nosit...(pre niekoho mozno vyhoda v zvysenej bezpecnosti)
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD