SE Satio

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:00

Re: SE Satio

Príspevok od používateľa ThinkPad »

Naco si mam priplacat ked ho staci pichnut na kabel a za 15 min mam original fw od SE... nikdy som nemal orange FW dlhsie ako den.. akurat budem musiet teraz pockat mozno lebo neviem ako je to zo satiom a kedy sa nanho budu dat stiahnut dake programiky na zmenu fw no co uz som sa tesil ze ma toho orange usetri :(
Používateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Matusak »

aj to je moznost ;) pokial sa to da vratit spat, lebo pokial by si siel reklamovat decustomizovany telefon tak by ti to neuznali :-)
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ

podla toho co ides reklamovat ak reklamujes HW tak uznaju reklamoval som tak joistick na mojej K750 este som ju naschval "zabil" v strede nahravania natvrdo vypol aby nesiel ani zapnut a povedal som ze mi dako zamrzol a nejde zapnut a oni mi nahrali aj novy FW :) takze s toho usudzujem ze v servise neskumaju niak zavazne sw chyby oni to len pichnu na kabel nahraju novy fw a odoslu spät..
cibo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 10. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa cibo »

Neviem preco mate problem s customizovanim? Zatial kazdy telefon SE co som mal z Orange-u mal customizaciu ci uz to bol K610, W910 alebo K530, ale ta sa da velmi jednoducho odstranit a napalit do neho oficialny firmware SE, bez customizacie Orange-u.
CPU: Intel Core i5-2550K + AC Freezer I30 MB: Gigabyte GA-Z68AP-D3 RAM: 24 GB (Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage 1600MHz DDR3 CL9+ Kingston 8GB (2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9) SSD: Crucial SSD m4 128GB SSD: Samsung SSD 840 Pro 128GB HDD: Seagate BarraCuda 1TB DVD RW: Lite-On combo Blu-ray SATA 12x BD-ROM GPU: MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 6GB DDR5 RAM (192bit) PSU: Seasonic M12II-620 620W 80 Plus Bronze Monitor: 2x LG LCD-LED Flatron E2341V-BN 23'' CASE: BitFenix Shinobi Core Midi-Tower USB 3.0 - black + Gelid Silent 12 Multipack OS: Windows 10 / Ubuntu 14.04 MOUSE & KEYBOARD: LOGITECH K750 Wireless Solar Keyboard + Logitech MX Master

+ iPhone 6 Plus 64GB, iPad Air WiFi 16GB & Xbox One
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ

ved to mi vieme ze sa da ale vies zohnat original FW do satia a program cez ktory ho nahram? :) ja som to zatial nikde nenasiel...
cibo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 10. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa cibo »

Nemyslel som to tak, ze uz sa da - to pravdepodobne este nejde, ale do buducnosti to je mozne, ved vacsina telefonov sa tak postupne dala po tom ako sa zacali predavat :)
Používateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Matusak »

cibo napísal:Neviem preco mate problem s customizovanim?
aj ked si ho decustomizujes, tak ti zakazdym ostane ta hnusna nalepka,potlac s logom Orange... :laugh: a predsalen, original je original ;)
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ

noved to je jasne ze v buducnosti sa da len komu sa chce cakat do tej buducnosti :D ale tak co uz no :D
marekh1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2009, 20:41

Príspevok od používateľa marekh1 »

To mas pravdu s tymi dotovanymi fonmi.Radsej kupujem z obchodu.Dnes som si hodil do neho novy firmware a vidim ze sa trosku zrychlil.Pri odomknuti sa hned rosvieti display,pred tym to trvalo asi 2-3 sek a ked otvorim fotak tak aj hned nabehne na displayi co tiez trvalo nejaky cas.So zvoneniami zatial neviem ale pred tym to blblo riadne.Zakazdym to zvonilo inym zvonenim.Tak dufam ze teraz to bude ok.
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ

cez co si tam hodil novy FW cez seus? :)
marekh1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2009, 20:41

Príspevok od používateľa marekh1 »

cez SE stranku a cez program Update service.Nainstalujes ho do kompu a potom robis podla krokov co ti pise.Nic tazke a da sa tam hodit aj slovencina.
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

omg je to symbian .. cez NSU zmenis PC na nebrandovany FW a nahras tam taky a mas pokoj :-)
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ

NSU? co to je? ja mam symbian prvy krat tak to aj pocujem prvy krat mohol by si prosim hodit daky blizsi navod? :) alebo aspon odkaz na navod co a ako? diky
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

takto....skus stranku

Kód: Vybrať všetko

www.n73.eu
a tam sa musis preklikat...nebudem ti pisat ako a kde lebo neviem sam urcit, v ktorej casti tej stranky zacina byt warez aktualny ale dajme tomu ze ked si niekde na ich fore najdes zmena PC cize Prodiuct Code a nieco sa o tom dozvies, budes si vediet vyguglit viac, co by sa uz dalo nazvat warez, tak ti o tom nenapisem :-)
Logistik
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 11:53

Príspevok od používateľa Logistik »

Takze nikoho kto caka na tento mobil asi nepotesim. Dnes sa mi podarilo v Orange ziskat zas nove stanovisko - tento mobil nedodava dodavatel SE dostali minuly tyzden a dnes len par kusov co nestaci ani na pokrytie vsetkych predajnych miest po jednom kuse (zaujmave ze predajna v OC AVION v Blave dostala minuky tyzden 3 kusy - bonzli mi to z inej Bl predajne). Na priamu otazku kedy dorazia tieto telefony do Kosickych predajni som nedostal ziadnu odpoved. Z rozhovoru vyplynulo ze toto je asi posledna predvianocna dodavka z SE (myslým dnesnu), takze sa pravedpodobne na tento Mob nemusime tesit ani v medzivianocnom obdobi. Kontakt na nadriadenho kde by som chcel staznost doriesit som nedostal - odmietla dat ale ironicky mi povedala ze nech si zavolam do SE ze mi da cislo a tam nech mi povedia preco im mobily nedodavaju - A zevraj ORANGE nejedna so zakaznikmi arogantne.
Preto by som chcel poziadat vsetkych nespokojnych co tento mob maju objednany aby napisali staznost na spolocnost ORANGE (nie predajnu ked ho objednali) SOI do Blavi rozalia.aranyossyova@soi.sk (ten je prislusny pre podnik sidliaci v Bratislave) a Telekomunikacny urad inspection@teleoff.gov.sk z podanim staznosti na zavadzajucu reklamu a klamanie spotrebitela.
Len aj sa nas spoji viac donutime tohoto operatora zanechat jeho arogantne praktiky

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"