Darček pre priateľku..
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
Re: Darček pre priateľku..
zaujímavé IQ
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
dizzy, pokiaľ nemáš 18, tak by si nemal čítať tento thread
//edit: pardon, zmýlil som si ťa s iným užívateľom peace
//edit: pardon, zmýlil som si ťa s iným užívateľom peace
Naposledy upravil/-a zachary v St 09. Dec, 2009, 17:40, upravené celkom 1 krát.
- diZZy
- Čierna listina bazáru
hh mozno sa správam na 13 ale mam 19
šak mozno z niektorých vecí raz vyrastiem
šak mozno z niektorých vecí raz vyrastiem
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Máj, 2009, 18:45
vieš čo bude najlepšie? keď ju vezmeš do obchodu s handrami a povieš jej, nech si niečo vyberie tým zaručene nič nepokazíš
Impulsive toto nech ta ani nenapadne. Zobral som kamosku/priatelku (z mojej strany len kamoska ) do Vieden a fu ci pana beka.... spravim 100 drepov a nemam taku svalovicu aku som mal vtedy. Presiel som vacsinu obchodu na Mariahilffer strasse takze viem o tom svoje....Natalqa napísal:vieš čo bude najlepšie? keď ju vezmeš do obchodu s handrami a povieš jej, nech si niečo vyberie tým zaručene nič nepokazíš
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Máj, 2009, 18:45
muhehe, tak si ju mal vziať niekde do centra, sadnúť si tam na kávu a počkať kým si nakúpi
- diZZy
- Čierna listina bazáru
no z holkami je to uz tak
ja sa radsej nejako vyhovorim ked chce ist moja holka so mnou na nakupi ...
ja sa radsej nejako vyhovorim ked chce ist moja holka so mnou na nakupi ...
heh, staci len pocuvat o com stale vravia. Moja minuly rok furt tocila o mp3 prehravaci ale akurat bol vsade vypredany, tak som ju spracoval, ze nech kasle na ten mp3 a ze jej kupim aspon usb kluc. Samozrejme sa mi podarilo kupit mp3 prehravac, posledny krasny bordovy kus, a este som jej ked som to kupoval volal, ze ci jej staci 2gigovy usb klucik ze jaka bola prekvapena ked dostala nakoniec mp3 prehravac hmmm ale tento rok to je horsie, nejak som ju moc nepocuval , no este mi zostava par dni
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
ja by bol zvedavy co by si jej kupil keby v kuse dudrala aky si lenivynewmi napísal:heh, staci len pocuvat o com stale vravia. Moja minuly rok furt tocila o mp3 prehravaci ale akurat bol vsade vypredany, tak som ju spracoval, ze nech kasle na ten mp3 a ze jej kupim aspon usb kluc. Samozrejme sa mi podarilo kupit mp3 prehravac, posledny krasny bordovy kus, a este som jej ked som to kupoval volal, ze ci jej staci 2gigovy usb klucik ze jaka bola prekvapena ked dostala nakoniec mp3 prehravac hmmm ale tento rok to je horsie, nejak som ju moc nepocuval , no este mi zostava par dni
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
to dudre furt a cely rok
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
cruxo, ty romantik
nie romantik, praktik
Ani romantik, ani praktik, proste vútbeardie napísal:nie romantik, praktik
Me like Pentium