DDR2 vs. DDR3
DDR2 vs. DDR3
http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/p ... on--2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
neviem ci vadi ze je ten test stary ale mohli by ste mi povedat nejake "za" pre DDR3.....lebo ked si porovnam ceny a vykon tak neviem neviem....lebo tie prachy co by som teoreticky dal za DDR 3 navyse tak tie sa daju vrazit inde...
neviem ci vadi ze je ten test stary ale mohli by ste mi povedat nejake "za" pre DDR3.....lebo ked si porovnam ceny a vykon tak neviem neviem....lebo tie prachy co by som teoreticky dal za DDR 3 navyse tak tie sa daju vrazit inde...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: DDR2 vs. DDR3
U DDR3 je nizsia spotreba a v aktualne uz casto aj porovnatelna alebo nizsia cena ako ma DDR2.
mohol by si mi prosimta hodit nejaky link na tie ceny,,,,lebo co som ja pozeral tak tam bol rozdiel cca 20 eur pri 4GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nj, teraz trochu padli ceny DDR2 zjavne. Pri DDR3 je to ale aj o tom, ze nebudes musiet menit vsetko pri dalsom upgrade - ak si totiz zoberies AM3, Core i5 alebo Core i7 zostavu, tak ti ostanu DDR3. Ak si ale teraz kupis AM2 alebo Socket 775, tak pri prechode na niektoru z vyssich variant budes musiet menit dosku, RAM a casto aj CPU (ak si si nekupil AM3 CPU).
uhm cize vv konecnom dosledku sa to aj tak odrazi niekde ta cena......procak chcem AMD trojadro lebo to ma fajn vykon ale na stvorjadro nemam
no tam najlepsia alternativa am3 doska + ddr3 ram do buducna
zaloz si temu v nakupnej poradni na celu zostavu...
zaloz si temu v nakupnej poradni na celu zostavu...
jasne toto som len chcel tie ramky tak vseobecne
temu si zalozim po vianociach ked budu prachy
temu si zalozim po vianociach ked budu prachy
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
s DDR3 idú vyššie frekvencie, a je to už štandart ktorý vytlačil predošlé DDR2...s DDR3 máš zas na pár rokov dopredu pokoj, kdežto s DDR2kami by si za rok moc nepokrútil...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
na AMD platforme zatiaľ ani nies DDR3 idú vyššie frekvencie
vyssie frekvencie procaku?...a preco by nesli?
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
bavíme sa o ramkách, neviem čo pletieš frekvenciu cpu
tak lebo s tymi istymi frekvenciami sa daju kupit aj DDR2 aj DDR3
Ano, daju sa kupit take iste DDR3 ako DDR2 ale iba pri frekvencii 1066MHz kdezto pri DDR3 by som nizsie frekvencie ako 1600MHz a CL9 nekupoval. Kupil som take prednedavnom bratovy a vyzeraju naozaj bombovo.