Projekt ULTRA (MOTY-vysledok)
Re: Projekt ULTRA (update 14/12/09)
ta mriezka chladenia vyzera zaujimavo... držim palce
No brutal roboty jak na kostole uz sa neviem dockat finalnej podoby pravdepodobne vyteciem jak stara pracka
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- TheGes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Júl, 2008, 19:53
Vdaka za podporu!
Dalsi maly update, tento krat po prvom stupni striekania. Bohuzial, ma momentalne projekt kratku pauzu, lebo som akosi neodhadol mnozstvo farby, takze cakam na dalsiu dodavaku zaciatkom buduceho tyzdna... Z fotiek je zjavny uz aj farebny motiv, z vonku cierna, z vnutra biela. Komponenty a chladenie, budu taktiez v tejto farebnej kombinacii. Projekt som mal asi skor nazvat mono a nie ultra, ale co uz.
Dalsi maly update, tento krat po prvom stupni striekania. Bohuzial, ma momentalne projekt kratku pauzu, lebo som akosi neodhadol mnozstvo farby, takze cakam na dalsiu dodavaku zaciatkom buduceho tyzdna... Z fotiek je zjavny uz aj farebny motiv, z vonku cierna, z vnutra biela. Komponenty a chladenie, budu taktiez v tejto farebnej kombinacii. Projekt som mal asi skor nazvat mono a nie ultra, ale co uz.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
vyzera to skvele
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
JJ VYZERA TI SUPER, uz sa tesim na vysledok. Drzim palce
- TheGes
- Nový používateľ
mikro Update
foto po druhej vrstve ciernej.
PF 2010!
foto po druhej vrstve ciernej.
PF 2010!
Re: Projekt ULTRA (update 02/01/10)
very nice
vypada pekne ta cierna .... ja som zvedavy na finalny vysledok kde uz budu veci vlozene do skrinky
CPU::AMD Phenom ii x4 940 BE am2+ 3.0ghz VGA:Sapphire HD 4850 512mb GDDR3 MB:MSI KA 780G RAM:4gb 800mhz Hyper-X 2x2gb kit HDD:WD 3200AAKS 320gb PSU::Fortron 550w 80+ CASEoint of View Incognito FANS: 2x AC fan 12L MOUSE:SteelSeries Ikari Optical MOUSEPAD:SteelSeries Qck KEYBOARD:Microsoft (podrobne neviem ) HEADPHONES:SteelSeries full-size headset Siberia (red) MONITOR: LG w2253-TQ PFOS:Win7 Ultimate 32bit
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Tak konecne to dostava formu doteraz som bol troska z toho zmateny,tesim sa na dalsie updaty a myslim ze neskalmes,kedze si autorom aj projektu 3,ktory sa mihol dokonca aj v casopise Custom PC v UK.
Vela stastia a chuti do moddingu prajem
Vela stastia a chuti do moddingu prajem
Spoiler: ukázať
- TheGes
- Nový používateľ
Vdaka jackhammer, netusil som ze si ma nejaky slovak v tom casaku vsimol.
Vcera som dofarbil radiatory chladenia, tak pripajam foto.
Vcera som dofarbil radiatory chladenia, tak pripajam foto.
- TheGes
- Nový používateľ
Takze po nejakom case zasa progres. I ked to pokracuje dost lenivo a projekt neobchadzaju ani komplikacie... ale predsa. Prve vnutornosti.
- TheGes
- Nový používateľ
Re: Projekt ULTRA (update 29/01/10)
Maly update po instalacii chladenia.
Re: Projekt ULTRA (update 9/2/10)
vyber zdroj unisleeving kazdy kabel a hlavne prerobiit vodnika (compresion fitings) a vumen XSPC hadicky za promochill PRO nebudu sa ti tak ohinat a bude to do pohodky ) viem ti poslat link kde kupis lacne sleeving tools )
Spoiler: ukázať
- TheGes
- Nový používateľ
Narvat to vsetko do rozmerov 40x40 ma stalo nervy, takze nic uz urcite vyberat nebudem . Kazdopadne, kable boli povodne cierne, takze... Co sa tyka compression fittings tak jeden Feser 1/2" stoji 4£ + posta a ja ich potrebujem 14. Obycajne clipy budu musiet postacit, lebo 50£ za taku malickost, niesom ochotny vyhodit. XSPC hadice mozno niesu najlepsie, ale mali ich v shope kde som kupoval ostatne veci tak som to vzal spolu. Ohla sa mi iba v jednom mieste a to som nejak vyriesil, takze pohoda. Problem je skor obmedzeny priestor. No a cela ta cast skrinky s chladenim, zdrojom, atd., bude tak ci tak zakrytovana, takze na estetiku som az tak nedbal, hlavne ze sa to tam pomestilo. Vdaka za odporucania.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Woow.Vyzerá to fakt pekne a unikátne.Neviem sa dočkať konečného výsledku...
BTW:Project 3 mrte
BTW:Project 3 mrte