Zdar chalpi
mam tu taky problem
ladim satelit a nemozem ani za nic trafit poziciu
najde sa v MI a okoli pripadne velke kapusany niekto kto by mi helfol s tymto problemom?
obec budkovce
servisy co som vyvolaval to niesu ochotni spravit pod 100euro kedze pozname ich blaboly musite sa presvedcit toto tamto, hento treba skontrolovat a pod
kedze uz to mam vsetko zmontovane nemam najmensiu chut calovat do luftu 3litre len preto ze pribehne a namera pristrojom za 10sekund
nemam totiz na parabolke stupnicu takze v tomto pre mna novom dome som ako slepy
pls ak by sa niekto nasel co by to vedel tak sa dohodneme....pripadne kontakt na niekoho
bud v naturaliach / 80%tna domaca alebo zaplatim /
dik
parabolka
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: parabolka
Kua, keby som byval poblizku, tak za tu 80% domacu by som hned dobehol
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
na, alkoholik sa nezaprie, a ako tu struhal ze on nepije
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
mas motor?Ak ano,na motore daj 37 stupnov a na parabole 25 supnov,ak nemas,tak skus dat na parabole 35 stupnov..... to je len zhruba,potom treba mierne doladit....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Skúsim ti aspoň trošku poradiť keď už nemôžem prísť vypiť
-1: Treba mať naladený prijímač. Aspoň nejaký základ. Ak to nemáš, nedá sa aj ladiť aj hľadať na parabole. Skoč si za niekým kto už má sat. naladený a nalaď si pár kanálov.
-2: Ak máš všetky káble dobre pozapájané tak by si mal na F- konektore pri parabole namerať od 13V do 18V. Záleží na polarizácii čo máš na prijímači zapnuté. Tak si overíš že kábel je OK.
-3: Všetky paraboly sú namierené na juh - prípadne mierne juhovýchod alebo juhozápad podľa toho čo chceš chytať ale vždy JUH.
-4: Skús pokukať po okolí ktorým smerom to susedia majú -hodne to pomôže.
-5: Ak si krútil všetkými smermi a ani náznak nebol že by ti aspoň na chvíľu skočila nejaká úroveň signálu (aj keď obraz nenabehol nejaká úroveň by mala byť) tak je veľká pravdepodobnosť že máš vadný konvertor (LNB)
-1: Treba mať naladený prijímač. Aspoň nejaký základ. Ak to nemáš, nedá sa aj ladiť aj hľadať na parabole. Skoč si za niekým kto už má sat. naladený a nalaď si pár kanálov.
-2: Ak máš všetky káble dobre pozapájané tak by si mal na F- konektore pri parabole namerať od 13V do 18V. Záleží na polarizácii čo máš na prijímači zapnuté. Tak si overíš že kábel je OK.
-3: Všetky paraboly sú namierené na juh - prípadne mierne juhovýchod alebo juhozápad podľa toho čo chceš chytať ale vždy JUH.
-4: Skús pokukať po okolí ktorým smerom to susedia majú -hodne to pomôže.
-5: Ak si krútil všetkými smermi a ani náznak nebol že by ti aspoň na chvíľu skočila nejaká úroveň signálu (aj keď obraz nenabehol nejaká úroveň by mala byť) tak je veľká pravdepodobnosť že máš vadný konvertor (LNB)
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
to ked neponuknem chlast ani pes nestekne ci ako ?
ale problem vyrieseny uz to fici
dik
ale problem vyrieseny uz to fici
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s