Formula 1 všetko sem
Re: F1 anketa
tak naozaj som zvedavy ako to bude nuz skoda,ze sa nevratil vo ferrari. uvidime veru, tesim sa...
Nuz v poslednej dobe som bol cim dalej,tym inaktivnejsi,ale od buduceho roku to bude celkom inak ako tak kukam
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
Uz sa neviem dockat F1tky, naposledy som ho videl v Race of Champions, kde bol "asi" ako jediny neaktivny jazdec.
DE vdaka nemu vo finale aj vyhralo a ako jedinec skoncil na druhom mieste.
Btw: hodila by sa zmena nazvu tejto temy Formel 1
DE vdaka nemu vo finale aj vyhralo a ako jedinec skoncil na druhom mieste.
Btw: hodila by sa zmena nazvu tejto temy Formel 1
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
imo nudu z pretekov F1 uz neodstrani nikto. nie za sucasnych podmienok.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
tak tak
k nemcovi len tolko, ze neviem ci sa najde jazdec ktory mal v historii viac stastia na dobre auta ako on, vzhladom na to kolko sezon odjazdil
k nemcovi len tolko, ze neviem ci sa najde jazdec ktory mal v historii viac stastia na dobre auta ako on, vzhladom na to kolko sezon odjazdil
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
wtf? beneton bol dobre auto?
ferrari bolo dobre auto ked tam presiel?
precitaj si informacie a potom nieco na jeho osobu pis
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher" onclick="window.open(this.href);return false;
ferrari bolo dobre auto ked tam presiel?
precitaj si informacie a potom nieco na jeho osobu pis
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
lezgy, zwARO má bohužial pravdu, to už nieje o šťastí, takisto ako u rossiho ako na neho nadávali že vyhráva len vďaka honde, dali mu yamahu, a čo sa nestalo hneď titul...o jakom šťastí potom hovoríš, keď to niekto vie a je legenda, či sa niekomu pči alebo nie je to tak...a to už nezmeníš, i keď som zvedavý na Schumiho formu...resp. ako bude stíhať na mladíkov, pretože Webber Kubica a spol sú jazdci ktorý určite majú ešte pár sezón pred sebou...a majú stále motiváciu, ktorá zrejme bude vyššia ak budú jazdiť s mišom na jednom okruhu...
predsa len nemá väčšina ľudí šancu jazdiť s legendou na jednom okruhu nedajboh vyhrať nad ním...ve´d musí prezívať vnútorné harašenie...
predsa len nemá väčšina ľudí šancu jazdiť s legendou na jednom okruhu nedajboh vyhrať nad ním...ve´d musí prezívať vnútorné harašenie...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
no mam bohuzial pravdu neviem preco bohuzial ale budiz
rossi je blazon
namiesto kubicu by som spomenul nieco konkurencieschopnejsie ako napr vettel+hamilton
aj massa moze porazit svojho ucitela
rossi je blazon
namiesto kubicu by som spomenul nieco konkurencieschopnejsie ako napr vettel+hamilton
aj massa moze porazit svojho ucitela
Hamik len trasie volantom,kym miso jazdi az "elegantne"
a Massa mal toho dost uz aj za ery ked este spolu jazdily v SF,len nejak musel pustat Miska,nato nikdy nezabudnime,ale najkvalitnejsi jazdec,co sa Ja pamatam bol stale Schumi.
Tak sekat zakruty a jemne dbat s volantom som nevidel ani jedneho pilota F1 ako bol Schumi.
PE ES KO :
Len tak okrajovo,Schumi ako osoba nikdy nebol moj milacik,bola to asi najflegmatickejsia osobnost,ale musim uznat jeho kvalitu a eleganciu za volantom.
a Massa mal toho dost uz aj za ery ked este spolu jazdily v SF,len nejak musel pustat Miska,nato nikdy nezabudnime,ale najkvalitnejsi jazdec,co sa Ja pamatam bol stale Schumi.
Tak sekat zakruty a jemne dbat s volantom som nevidel ani jedneho pilota F1 ako bol Schumi.
PE ES KO :
Len tak okrajovo,Schumi ako osoba nikdy nebol moj milacik,bola to asi najflegmatickejsia osobnost,ale musim uznat jeho kvalitu a eleganciu za volantom.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
a este treba uznat aj jeho neferovost......ked niekolkokrat zostrelil supera len aby bol majstrom....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Preto som pisal,ze ako osobnost som ho nikdy nemal v laske !
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
uz si to kdesi pisalAttilka napísal:Hamik len trasie volantom,kym miso jazdi az "elegantne"
PE ES KO :
ja len ze trasenie volantom neovplyvnuje jazdec ale auto ...
nech bude neviem aky sofer aj je raz aero na tak tam moze sediet aj Andy Green
a este len teraz budes kukat ked sa bude ucit jazdit bez elektriky
sice pri jeho stasti dostane skvely stroj
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
No to urcite bude sranda.
tvoja zaujatost proti sumacherovi a celemu ferrari je coolovalezgy napísal:a este len teraz budes kukat ked sa bude ucit jazdit bez elektriky
myslis, ze ked jazdil v benetone mal tam tie elektronicke pomocky?