Ahojte,
sorry, že zase otravujem, ale mám jeden problém...
Asi pred (phew)... 6 mesiacmi som si kúpil Dodatok k Nintendu Wii- wii fit. (doska a cd)
Pri nedávnej sťahovačke som zistil, že mi chýba disk so softvérom, ale dosku mám, čo znamená, že je aj tak nepredajná bez softvéru. Nevie mi niekto poradiť, kde by sa dal stiahnuť softvér, alebo kúpiť samostatné CD, resp. DVD?
Vopred ďakujem
P.S. A prepáčte ak je podobná téma už vytvorená, skúsil som hľadať, ale nič som nenašiel...
Fellbiestrider
Wii fit disc
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 13:17
Wii fit disc
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Re: Wii fit disc
Trocha som pohľadal s google za Teba a na UK/EN fórach sa píše, že máš požiadať support Nintenda resp. Wii o zaslanie nového disku, asi za 20$ + poštovné náklady, alebo sa máš obrátiť na predajcu, ktorý by Ti ho mohol poskytnúť, ako náhr. diel, z nejakého pokazeného atp.
Na ebay-i sa pohybuje samotný disk po 60$ (apoň tak bolo písané na wii fóre)..
B.
Na ebay-i sa pohybuje samotný disk po 60$ (apoň tak bolo písané na wii fóre)..
B.
-
- Nový používateľ
dik, ja som to vobec nenasiel
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp
-
- Nový používateľ
Prípadne, ešte jedna vec, ak nemám disk wii fit, ale kúpim si softvér wii fit plu, bude to kompatibilné aj so starou doskou?
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
http://techforums.nintendo.com/nins/boa ... d.id=15437" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.lovingwii.com/nintendo-wi ... lease.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Podľa mňa áno, bude kompatibilné, keďže "wii fit plus" sa predáva aj samostatne, iba CD, takže asi počítajú s tým, že dosku už budeš mať
http://forums.lovingwii.com/nintendo-wi ... lease.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Podľa mňa áno, bude kompatibilné, keďže "wii fit plus" sa predáva aj samostatne, iba CD, takže asi počítajú s tým, že dosku už budeš mať
-
- Nový používateľ
no výborne..... ďakujem za pomoc
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Wii Fit Plus obsahuje vsetko co aj povodne Wii Fit, su tam vsak navyse nejake nove cvicenia a hry. Jedna sa v podstate o vylepsenu/rozsirenu verziu.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Nový používateľ
dik, vcera som to hral.. dostal som na vianoce.. je to paradicka