Kreditka
Kreditka
cus chlapi. cez leto som si vybavil ucet v banke. ten pre mladych Eur ci ako sa vola ..... a minule som chcel nakupovat na steame a nie a nie to prijat kreditku..... tak som sa regol na Paypal a tam mi ju tiez nechcelo vzat a pri vybavovani mi povedala ta mlada zrzka ze da sa nakupovat cez internet ...... tak ja som jelen.....ucet mam v Slovenskej Sporitelni .... neviete co s tym mam robit?
Re: Kreditka
hej dá sa..len si musíš tú službu aktivovať, nepamätám však ak osa to volá...platba cez internet či jak ...neviem ale urobí ti to za pár klikov na pc a potom ti pôjde aj paypal.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
aj vdaka nasim uzasnym bakarom nastala hospodarska kriza
impulsive dik teraz znie otazka ako si to aktivujem ?
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
"Platby na internete a objednávka tovaru (denný)"
Uz to konecne premenovali, pretym sa to volalo "Platba postou" a pisal som tu na fore o tom mynimalne 2x staci len hladat.
Cez IB si to aktivujes, ked sa prekliknes na "Karty k uctu" a tam si upravis tlacitkom "Zmena limitov" dany limit...
Uz to konecne premenovali, pretym sa to volalo "Platba postou" a pisal som tu na fore o tom mynimalne 2x staci len hladat.
Cez IB si to aktivujes, ked sa prekliknes na "Karty k uctu" a tam si upravis tlacitkom "Zmena limitov" dany limit...
Spoiler: ukázať
martan a zodiaq dik moc vyriesene
Sangala, mas tento ucet? http://www.slsp.sk/ludia/pohodlne-plati ... ro-26.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lebo mne sa cez tento nedaju ani odosielat peniaze cez IB
lebo mne sa cez tento nedaju ani odosielat peniaze cez IB
Spoiler: ukázať
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =1&t=58908" onclick="window.open(this.href);return false;
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS4 Slim - 870 QVO 1TB, Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS4 Slim - 870 QVO 1TB, Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
ano mam ten ucet....... mozno mas tento problem co ja...... skus pozriet tie limity na odosielanie ak mas 0 tak si nastav vlastny a pojde to uz....