Hej.sk
Re: Hej.sk
Mal som u nich spravenu objednavku na brasnu na fotak, oznamili mi ze brasna bude dostupna tak o mesiac. Takze som objednavku musel zrusit nakolko som potreboval brasnu skor. So zrusenim objednavky nebol problem jednali rychlo.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
PDA za cca. 400 eur, na splátky, všetko absolútne v pohode.
Potom aj nejaký netbook za 200 eur na dobierku.
Čiže spokojnosť, teším sa na ďalší nákup od nich
Potom aj nejaký netbook za 200 eur na dobierku.
Čiže spokojnosť, teším sa na ďalší nákup od nich
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Kedysi dávnejšie foťák na splátky, úplne bez problémov, všetko rýchle, spoľahlivé.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- bral som par krat
- fototechnika bezproblemovo
- raz som expresne poreboval viac kusou PC, slubili ze budu na predajni do 24 hodin - meskali 3 dni....
- potom volali ze su na predajni, isiel som pone a neboli tam...
- za hodinu volali ze uz konecne dosli, a ZASE TAM FIZICKI NEBOLI
- prisli as dalsiu hodinu...
T.
- fototechnika bezproblemovo
- raz som expresne poreboval viac kusou PC, slubili ze budu na predajni do 24 hodin - meskali 3 dni....
- potom volali ze su na predajni, isiel som pone a neboli tam...
- za hodinu volali ze uz konecne dosli, a ZASE TAM FIZICKI NEBOLI
- prisli as dalsiu hodinu...
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
kupoval som odtial objektiv,klimatizaciu,atd.. ziadny problem sa nevyskytol...
(akurat taky mensi problem na vratnici, ked vratnik ma nechcel pustit autom do dvora ked sidlili este na Plynarenskej, teraz sa prestahovali tak neviem)
spokojnost na 100%
(akurat taky mensi problem na vratnici, ked vratnik ma nechcel pustit autom do dvora ked sidlili este na Plynarenskej, teraz sa prestahovali tak neviem)
spokojnost na 100%
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Tovar si je treba objednať predom na internete? Alebo je to ako v ageme? Prídem objednám zaplatím beriem...?
Môže tam nakupovať normálna fyzická osoba...(nemyslím tým teda firmu, ani nič iné)
Môže tam nakupovať normálna fyzická osoba...(nemyslím tým teda firmu, ani nič iné)
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
ano moze tam nakupovat aj fyzicka osoba ale na prvu otazku neviem odpvoedat, mysim si ze treba objednat najprv.
PS4 + OPTOMA HD 141X
najprv si treba ten tovar objednat... az potom pre neho ist ked ti dojde ze ho naskladnili... (pokial ho nemaju skladom)
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
teda ako alza...? Tiež si ho doma objednám a tam preň prídem...(teda je to ako možnosť, alebo kuriér.) To sa mi páči...majú tam dobré ceny, a nemusím behať do agemu s kamarátom....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
kupoval som mp3 prehravac, v pohodicke vsetko.
reklamaciu som neriesil
reklamaciu som neriesil
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hrozna skusenost, 3x objednany tovar (1x mal hodnotu viac ako 500€, druhy krat 350€), 3x mi volaju, ze ho ani nepredavaju a nie je v ponuke I ked ho tam ja vidim, ze na predaj je, dokonca skladom. O tyzden som ich este raz upozornoval, nech si teda tu ponuku stiahnu, ked to uz nepredavaju, ziadna odpoved, nic, tovar bol dokonca este dalsie 3 tyzdne v ponuke. Dost neseriozne jednanie, neprikladaju skoro ziadnu vahu komunikacii so zakaznikom.
Spoiler: ukázať
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Nakupoval som tam asi 4x. Vsetko v case odkedy su na teslovej. Pre mna je dolezite ze su v Blave a mam kam ist ked je problem. Dalsie plus je ze parkovisko je vo dvore kde je vzdy miesto (nie ako pred alzou) a to posledne a najdolezitejsie je ked natrafim ze maju dobru cenu. Co ma prekvapilo ked som tam bol prvy krat bolo ze obchodny-dom.sk je v tom istom priestore (neviem ci este stale) a pritom maju ceny rozdielne na tu istu vec. Nereklamoval som nikdy nic takze z tohoto pohladu to posudit neviem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Nakupil som tam par veci ... prvy krat som tam nakupoval, vsetko co som si objednal prislo avsak faktura a zarucak medzi tym nebol. Len dodaci list.
Ako oni fakturu a zaroven aj zarucak neposielaju ? alebo staci zalohova faktura co mam v emailovej schranke ?
Ako oni fakturu a zaroven aj zarucak neposielaju ? alebo staci zalohova faktura co mam v emailovej schranke ?
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Záručák sa dáva len k vybraným výrobkom, pri reklamácii ti stačí kópia faktúry alebo dodacieho listu.
Ešte keď boli na Plynárenskej som tam kupoval 32" TV Samsung, bez problémov.
Nedávno som si tam objednal mikrovlnku, ale medzitým ju vypredali, zavolali mi, zrušil som objednávku, na druhý deň som mal peniaze na účte.
Inak od 2.1.2012 sa otvára nová prevádzka na Pestovateľskej 13 (oproti IKEA, na druhej strane cesty), stará prevádzka na Teslovej končí a to pravdepodobne už 23.12.2011.
Ešte keď boli na Plynárenskej som tam kupoval 32" TV Samsung, bez problémov.
Nedávno som si tam objednal mikrovlnku, ale medzitým ju vypredali, zavolali mi, zrušil som objednávku, na druhý deň som mal peniaze na účte.
Inak od 2.1.2012 sa otvára nová prevádzka na Pestovateľskej 13 (oproti IKEA, na druhej strane cesty), stará prevádzka na Teslovej končí a to pravdepodobne už 23.12.2011.