Spojenie diskových odielov
Spojenie diskových odielov
Cavte ked som kupil PC tak som tam mal original Windows Vista . Hned ako sa na internete ocitla Windows 7 tak som pomocou programu Acronis disk director suite 10 rozdelil disk na 2 časti a to 270 GB kde bola 7 a 50 GB kde bola vista . Windows 7 sa mi zapačil tak som sa rouzhodol zformatovat Windows Vista . Teraz mam disk z windows 7 270 GB a 50 GB mam volnych ktore chcem spojit s tym 270 GB oddielom . Kedisi som na to všetko bezproblemovo použival Acronis disk director suite 10 ktori mi zo zahadnych pričin prestal uplne fungovať . Nevieme mi poradiť iny soft ktorí by fungoval pod Windows 7 ? Ďakujem
Re: Spojenie diskových odielov
hmm neviem s tym robit neviem ako to urobim pise to po anglicky a ja som z anglictiny trocha debil
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
čo takto trocha poklikať a pohnúť rozumom
s tie obrázky sú dosť interaktívne
s tie obrázky sú dosť interaktívne
Spoiler: ukázať
No skusal som tam toho velmi vela akurat sa mi skoro podarilo vymazat hlavny oddiel Nevedel by si mi konkretnejsie poradit prosim ta. dakujem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
vidíš to apply si tam našiel
ked ymaže odielz tak ti bud ostane nepridelený alebo sa automatickz ylúči y dalším práydnz
poprípade môžes môžeš myšou meniť velkosť už urobeného oddielu
stačí klepnúť ľavým myšítkom vybrať napr move/resize a naskočí ti interakvivne yobrayenie oddielu ktorého velkosť sa dá meniť potom stačí dať apply
ked ymaže odielz tak ti bud ostane nepridelený alebo sa automatickz ylúči y dalším práydnz
poprípade môžes môžeš myšou meniť velkosť už urobeného oddielu
stačí klepnúť ľavým myšítkom vybrať napr move/resize a naskočí ti interakvivne yobrayenie oddielu ktorého velkosť sa dá meniť potom stačí dať apply
Spoiler: ukázať
No tak to uz je pekne vysvetlene . Ďakujem