Lebo ako napisal je na pekne zadockyJery973 napísal:to ellinor: Ked vies co robis zle, tak preco nehladas taku, co bude s Tebou aspon pol roka a pripadne viac? :blind:
Vianocne darceky - problem (?)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- ellinor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
...hladam, co by som nehladal, ale...na jednej strane, ked je jemna a inteligenta mi chyba zivelnost a vasen a ked je zase zivelna, tak to je vlastne len o tom jednom a vnutorne si nemame vlastne co povedat a kombinaciu som este nenasiel...ale toto patri niekde inde, sry za OT :sorry:Jery973 napísal:to ellinor: Ked vies co robis zle, tak preco nehladas taku, co bude s Tebou aspon pol roka a pripadne viac? :blind:
JJ, kazdy sa tam bude zverovat so svojimi psycho problemami a vnutornymi trapeniami, som zvedavy kolko ludi tam nebude mat aspon jeden postJery973 napísal:Inak to je celkom dobry napad, ze aby sa zriadila psychologicka poradna ...
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
jj, casto sa prichytim, ze sa bavim sam so sebou, matka ma vidi len sediet pri pc, zrazu ma mykne a vykriknem na cely barak ty kua!! a zacnem to pumpovat do zombika co na mna vyskoci v doomeVodnikIN napísal:JJ, kazdy sa tam bude zverovat so svojimi psycho problemami a vnutornymi trapeniami, som zvedavy kolko ludi tam nebude mat aspon jeden postJery973 napísal:Inak to je celkom dobry napad, ze aby sa zriadila psychologicka poradna ...
Me like Pentium
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
:RLOL: :RLOL: :RLOL: Dobreee...Scorp napísal: jj, casto sa prichytim, ze sa bavim sam so sebou, matka ma vidi len sediet pri pc, zrazu ma mykne a vykriknem na cely barak ty kua!! a zacnem to pumpovat do zombika co na mna vyskoci v doome
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- ellinor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
to sa mne raz stalo, ked som hral v noci HL2 a bol som v tom hnusnom zombickom levele...som sa prikradal, naokolo tie hnusne zvuky, cely som bol najezeny, vsetky chlpy hore a naraz ma zozadu chytila za rameno frajerka (samozrejme uz byvala :around: ) ...no skoro ma klepla pepka...zareval som na cely barak vsetky neslusne slova, co len existuju...este teraz sa trasem, ked si na to spomeniemScorp napísal: jj, casto sa prichytim, ze sa bavim sam so sebou, matka ma vidi len sediet pri pc, zrazu ma mykne a vykriknem na cely barak ty kua!! a zacnem to pumpovat do zombika co na mna vyskoci v doome
Tak mali by sme to predlozit adminom, ze by sme chceli psychologicku poradnu ... Vidim, ze by to niektory aj privitali ... Ja tiez urcite ...
to ellinor: Raz ma pri podobnej sitacii zastihla mama a tiez mi urobila nieco podobne ... Ale ved je to len mama, tak som jej nemohol povedat, ze aky mam skutocne nazor na to, co mi spravila ...
to ellinor: Raz ma pri podobnej sitacii zastihla mama a tiez mi urobila nieco podobne ... Ale ved je to len mama, tak som jej nemohol povedat, ze aky mam skutocne nazor na to, co mi spravila ...