Zdravim,
nasi si kupili pred mesiacom plazmu, 32'' LG (asi LG 32PG6000). Maju Magio a v skatuli k nemu bol HDMI kabel, tak to zapojili cezen. Zdalo sa ze je vsetko OK, ale potom zacal nepravidelne vypadavat obraz asi takym stylom, ze ostala na niekolko sekund (niekedy aj 30s) cierna obrazovka. Potom obraz zase nabehol. Niekedy, napr. pocas priameho prenosu Superstar sa zase zacal oneskorovat zvuk oproti tomu ako vlnili hubou na obrazovke a potom vypadol obraz. Ked signal nabehol, uz zvuk s obrazom sedel. Ked je to zapojene cez SCART, tak to ide dobre, ale samozrejme by som radsej, keby to mali cez HDMI.
Pred tou plazmou skusali aj LCD TV Philips z OKEY, tam to robilo tiez a vypisalo pocas vypadku na sekundu aj hlasku, ktoru som si poznacil, ale upratovacia cata ju vyhodila... nieco v zmysle:" nie je mozne vytvorit spojenie cez HDMI, kvoli HDCP..." Nie je to presne, ale takto nejako si to pamatam.
Dneska som volal do Tcom, ze co mi vie poradit a ked som to cele vysvetlil, tak chlapik povedal, zevraj to je chyba TV, ze chceli na niecom usetrit a tak to robi hujoviny. Otazka je - je to naozaj tak, je to chyba TV? A je reklamovatelna? Nejako sa mi nezda, ze by sme mali taku smolu a robilo to na dvoch TV od dvoch vyrobcov, kazdy ina technologia... Jedine co mali tie TV spolocne bola cena, neboli to ziadne mega vychytavky, ale to neznamena, ze by som nechcel, aby nefungovalo HDMI.
Magio a plazma - vypadava obraz pri pripojeni cez HDMI
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Magio a plazma - vypadava obraz pri pripojeni cez HDMI
vieš čo odkáž ujovi z týkomu že robia hujoviny oni... v televizore chyba určite nieje, neviem ako ťa to mohlo napadnúť ak sa jedná o týkom... mágio máme aj my fakt dobre je to... sieťove prvky preťažene, teda aspoň sa tak tvária a pravidelne s vypínajú
vieš čo o chvíľu konči zmluva a hodim im to celé do hlavy
nechapem načo pchaju nos tam kam ho nemajú pchať škoda že im ho ešte nikto neotryzol a ani neotryzne..
ale inak na tom magioboxe sa nešetrilo určite... je to prvotriedny produkt na to nemá ani lexus pripadá mi ako z inej dimenzie.... škoda, že sme taký zaostalý a vadí nám neohlásený pre mňa už bežný výpadok, ktorý nemá zmysel
alebo napr. u mňa beží telka tak 16hodin... vieš koľko krát mi menili box? UNO DUE TRE............... QUATRO!!!!!!!!!!
(nepripúšťam podobnosť s nescafe) a raz mi menili router
ježiši keby som vedel spraviť voodoo (ne 3dfx)
vieš čo o chvíľu konči zmluva a hodim im to celé do hlavy
nechapem načo pchaju nos tam kam ho nemajú pchať škoda že im ho ešte nikto neotryzol a ani neotryzne..
ale inak na tom magioboxe sa nešetrilo určite... je to prvotriedny produkt na to nemá ani lexus pripadá mi ako z inej dimenzie.... škoda, že sme taký zaostalý a vadí nám neohlásený pre mňa už bežný výpadok, ktorý nemá zmysel
alebo napr. u mňa beží telka tak 16hodin... vieš koľko krát mi menili box? UNO DUE TRE............... QUATRO!!!!!!!!!!
(nepripúšťam podobnosť s nescafe) a raz mi menili router
ježiši keby som vedel spraviť voodoo (ne 3dfx)
njn, vsak sa mi to nezdalo, ze by dva uplne rozdielne televizory mohli robit rovnaly problem, ale musel som sa spytat, ci niekto podobnu skusenost nema... Najzradsej by som bol, keby sa nasiel niekto, u koho by sa to vyriesilo vymenou Magio boxu
-
- Pokročilý používateľ
u mna sa to vyriesilo asi tak na 15 minut...
moj nazor je taky ze je nemozne z toho dostavat konstantne kvalitny obraz a o bezporuchovosti tohto systemu tu nemoze by rec
jednoducho na papiery to vyzera dobre ale skutocnost je taka ze im to nestiha, nevedia to zabezpecit, a stale stale uz pomaly po 3 rokoch (ci kolko) to nevedia uviest do akej takej prevadzky
proste je to nieco ako v elektronike manhattan alebo tak nejak ale netreba sa cudovat dnes sa tak robi vsetko
moj nazor je taky ze je nemozne z toho dostavat konstantne kvalitny obraz a o bezporuchovosti tohto systemu tu nemoze by rec
jednoducho na papiery to vyzera dobre ale skutocnost je taka ze im to nestiha, nevedia to zabezpecit, a stale stale uz pomaly po 3 rokoch (ci kolko) to nevedia uviest do akej takej prevadzky
proste je to nieco ako v elektronike manhattan alebo tak nejak ale netreba sa cudovat dnes sa tak robi vsetko
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Aky mas box? Motorola alebo Kiss alebo iny?
Doma mame tu Motorolu a cez hdmi kabel je napojeny Sony KDL-40W5500, funguje v pohode. (2 mesiace, klop klop)
Isiel aj s tym "magio bundle kablom" aj z orig. od Sony (ktory je tam teraz), aj zo scartom. btw ti ludia v tom tcom centre su casto taki ako keby si sa predavacky v zelovoci pytal na jadrovu fyziku.
Skus im to tam doniest, nech ti zavolaju niekoho nadradenejsieho kto aj vie o com je rec a ak bude moznost vyskusaj priamo tam.
Doma mame tu Motorolu a cez hdmi kabel je napojeny Sony KDL-40W5500, funguje v pohode. (2 mesiace, klop klop)
Isiel aj s tym "magio bundle kablom" aj z orig. od Sony (ktory je tam teraz), aj zo scartom. btw ti ludia v tom tcom centre su casto taki ako keby si sa predavacky v zelovoci pytal na jadrovu fyziku.
Skus im to tam doniest, nech ti zavolaju niekoho nadradenejsieho kto aj vie o com je rec a ak bude moznost vyskusaj priamo tam.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
pozri oni dobre vedia ze im to nefunguje tak ako ma... ale bud to nevedia vyriesit alebo na to nechcu minat peniaze...
ono vsetko zenu to krajnosti svojich moznosti... a zbytocne im budes vysvetlovat ze ti to vypdava... aj tak s tym nic nespravia...
ono vsetko zenu to krajnosti svojich moznosti... a zbytocne im budes vysvetlovat ze ti to vypdava... aj tak s tym nic nespravia...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Kazdy ma troska inu skusenost, ja taku, ze ked nieco od nich chces, treba ist za niekym kto ma "moc" napr. za veducim tej pobocky ak tam je atd. a nie za brigadnikmi za pultikom co ani nevedia co je to magio.
Spoiler: ukázať
box je motorola, presne cislo neviem, je v nom tusim 16ka... uvidime, ked pojdem domov, ci sa podari daco poriesit
ja mam magio asi pol roka iba ale zatial som taku chybu nezaregistroval... uz mi tiez raz menili router aj s magio boxom ale to bolo z inych pricin zatial musim zaklopat lebo vsetko ide ako ma takze som spokojny... mal som tiež motorolu ale ma dost oneskorene reakcie, od tej doby co mi dali kiss tak aj to sa vyriešilo takze ok zatial... v tvojom pripade by pomohlo keby sa stala nejaka nehoda, napr. keby vam blesk udrel do domu pride manik, vymeni vsetko a mohlo by to pomoct
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM